Awesome Followers

Thanks for visiting my silly-billy blog. Thanks a lot for following and reading. Much love from me, Sya ♥

Wednesday, 18 May 2011

F1 In Schools

F1 IN SCHOOLS 2011 ~
Okay ! For this year , buat julung2 kalinya lah kan , SMK BANDAR TASIK SELATAN join championship F1 In Schools ni ! Wahh , gempak kan ? haha :p
So , yang terlibat dgn challenge ni ialah.......
SYA , SHIKIN , ATHIRAH , ZATY & NYSSA . Sume dari kelas 4 BESTARI :)
Nervous jugak lah kan , sbb kiteorg ni wakil sekolah BTS yg pertama kali terlibat dgn challenge ni . Kiteorg dh lah tak tahu pape sgt en , bak kate org yg dh expert , kiteorg ny boleh menang ker ? Tu yg risau tu =.="
Tpy , kiteorg xperlu nk risau sgt sbb kiteorg ada ........ CIKGU FUAD !! haha ! Ape yg special sgt eh ? Special lah sbb Cikgu Fuad merupakan seorang yg sangat berpengalaman dalam F1 tahu tak .
Kiteorg dh daftar untuk challenge ni sejak March yg lalu . Team portfolio pun dah di-submit . Tinggal nak upload   video team presentation je kat Youtube sebagai salah satu syarat penyertaan , otherwise , takut kiteorg di-disqualified dari challenge ni pulak . More about F1 challenge ni , Sya akan share later k .
To all students of SMK Bandar Tasik Selatan , korang support lah sekolah k , doa2 kan lah ye , jgn lupe misi sekolah kite , KEPUNCAK KECEMERLANGAN 2011 !
BTS Hebat ! Chaww :)

No comments:

Post a Comment