Awesome Followers

Thanks for visiting my silly-billy blog. Thanks a lot for following and reading. Much love from me, Sya ♥

Tuesday, 31 May 2011

Reunion class of 6 Syafiee 2007 SRA Islahiah

31 May 2011 - Sya pun tak tahu ape2 sangat pasal reunion ni . Tiba2 kecoh pulak kat Fb , dekat group SRAI pasal pergi rumah Ustazah Ramlah . Well , Sya okay je , takde hal pun masa tu . Nerveous pun ada jugak sebab dah lama sangat tak jumpa . Lagi2 pergi rumah ustazah pula tu . 
Then , sampai je rumah ustazah dalam pukul 2pm something . Masuk je rumah ustazah ,,,,,, whoa , semua member pakai tudung except me . Ada la sikit rase segan tu . Ngee ~ Pastu konon-kononnye kena tarbiah la dengan dorang semua tu . Haha ! Yang datang tadi pun tak semua la , ramai tak dapat join n lost contact . Less than half je yang datang . 
Boys yang datang - Anas Kamal , Syazlie Anas , Syafiq , Farid , Afiq , Fadrullah
Girls - ME (Sya) , Mira , Hafizatul , Anis , Jannah 

* Ustazah Ramlah 

* Ex-students Ustazah Ramlah # yang tak pakai tudung tu , ME :) 

* The boys 

All of this reunion things made me felt like time past a lot faster and now i already 16th years old . Miss the childish school's moment ! Sekarang ni semua dah grown up , muka dah lain sikit , dah matang , macho & cun kan . Hopefully korang semua success dalam hidup ni kay :) We'll wait and see for next 10 years reunion ! 


No comments:

Post a Comment