Awesome Followers

Thanks for visiting my silly-billy blog. Thanks a lot for following and reading. Much love from me, Sya ♥

Monday, 30 May 2011

SCHOOL BREAK !

* Buai laju-laju , Cuti dua minggu ! hee #boleh buat pantun 2 kerat

Okay , as a Form 4 student , Sya sangat lah happy sebab midyear school break dah start . Well , rasa macam lepas lah segala tension sebab before cuti start kan ada mid term exam for about 3 weeks ! Damn , that time Sya struggle gila dengan exam . Kena study and work hard lebih sikit untuk exam Bio , Physic , Chemist . Lega sangat lah exam dah habis kan , tunggu masa dapat result nanti . If result bagus , then fer sure happy lah kan , if not pun , redha je lah dengan usaha yang tak seberapa tu . Okay stop membebel pasal exam , benda dah lepas kan , jangan dikenang lagi . 
Sekarang ni , kita story pasal school break pulak ! Cuti bukan lama sangat pun , tapi macam-macam aktiviti yang nak dibuat , macam cukup je masa tu . Entah la kan . Well , cuti ni , antara plan sya - watching movies such as Pirates of the Caribbean , Karak - Laluan Puaka , KL Gangster and Kung Fu Panda , hang out around KL with my friends , outing with family , meet old friends , shopping , dont miss the tution classes , holiday at Pangkor Island , siapkan homework many more i guees lah . hihi :) 
Kay lah , hopefully cuti ni ada manfaatnya k :) #sepanjang cuti ni , confirm lah Sya akan jadi onliner tegar Facebook , haha ! 

* Enjoy your school break sementara anda masih ada waktu . #tak tahu nak tulis ape , hihi


No comments:

Post a Comment