Awesome Followers

Thanks for visiting my silly-billy blog. Thanks a lot for following and reading. Much love from me, Sya ♥

Thursday, 16 June 2011

Demonstrasi F1 !

15 Jun 2011 - Freaky Wednesday
Kay , tengok tajuk entry pun dah boleh agak aku nak cakap pasal F1 and yang selebihnya bukan pasal F1 tpy pasal WEDNESDAY . Check it -
Ehem2 . Pada pagi yang sangat indah and cuaca yang sangat lah baik , (apesal lah tak hujan ==") my F1 team kena buat demonstrasi kereta F1 tu . Actually , pagi tu ada perhimpunan , ada perasmian pasal koperasi then kiteorang terlibat . Besides , team robotic and team solar car pun terlibat tapi tak mau cite pasal dorang . Cite pasal kite je . hee :) Sya and Atyrah kena jadi MC dekat atas stage (muka tak segan mmg suka naik stage , hee) meanwhile Shikin , Yai and Zaty pulak handle car and circuit . 

* Suasana yang sangat meng-nervous-kan =="

Kereta F1 tu pecut dgn sekelip mata je , terkejut kan ~ Sepatutnye kiteorang nak buat demonstrasi lagi sekali sebab ada students yang tak nampak tapi ada technical problem so terpaksa lah cancel . Anyway , persembahan demonstrasi solar car and robotic pun berjalan dengan lancar . Cume pity dekat team rocket parachute sebab dorang dah ready nak buat demonstrasi rokect tapi rocket hilang pulak . 

*kiri tu solar car yang tak boleh kalahkan F1 car . hihi


* F1 car yang digunakan !

* shikin saifullizan

* Athirah N.

*Izzaty F.

* Sya V. (poyohh , haha ) 

* Kakak2 F1 ~ hahaha !

Then , lega sangat sebab at least menjadi jugak demonstrasi tu and kiteorang akan improve lagi cara presentation . Suddenly ~ ~ ~ ~ Berita buruk menimpa kami ! Ditimpa kegagalan ~ Err , kegagalan ape ? Ade la . Lepas ni , kiteorang akan bangkit daripada kegagalan and akan buat our Mrs. A terpaku ! huhu . Wait and see ! :)

* Muke selepas kami "GAGAL" . haha ~

Ehem2 . Okay , kate-kate semangat sikit - Once kita failed , tak bermaksud kita akan failed forever . It could never be happen . So , bila dah failed , kena lah usaha supaye tak failed lagi kan , so , jangan lah buat tak tahu je . Finally , bangkit lah dari failed demi pride diri sendiri , keluarga dan masyarakat serta negara . (ecehh !)
Thankyou :)
Photobucket

No comments:

Post a Comment