Awesome Followers

Thanks for visiting my silly-billy blog. Thanks a lot for following and reading. Much love from me, Sya ♥

Monday, 27 June 2011

Finally on YOUTUBE !

Hi readers! Okay entry kali ni aku nak share (promote) pasal video F1. 
1. Browse youtube.com
2. Search F1 In School Team Maiden Venom
3. View pastu jangan kutuk. Hihi >.<"
Yerr, video ni version 1 punya, buat ala kadar je sebab tak cukup masa. Banyak lari dari draft video yang asal. And video ni pun rakam pakai handphone aku je, Vivaz Pro (bajet hp, haha).
Kalau ada masa nanti kiteorang buat version 2. Tapi tak tahu bila. Masing-masing busy dengan sekolah and study. 

Channel F1.

Okaylah, ni jer aku nak story. Err. Aku rasa dalam video ni, aku paling tak okay sebab aku macam terlebih hand action. Yela, tak biasa lah nak posing dalam video ni, kalau setakat snapping pictures semua tu, boleh lagi la kan. Huhu! Anyway, aku, Shikin, Atyra, Zaty and Nyssa memang keseganan tahap gilaa pasal video ni.
Kbye :)

Photobucket

No comments:

Post a Comment