Awesome Followers

Thanks for visiting my silly-billy blog. Thanks a lot for following and reading. Much love from me, Sya ♥

Thursday, 2 June 2011

KLCC - KARAK !

hi readers . Since 2pm Sya keluar rumah until midnight . Well , firstly keluar KL and lepak-ing and snapping pictures around KLCC with my friends . Then , pkul 7 tu dah sampay rumah sebab nak tengok cite Nora Elena (ofcuz kena tengok Nora Elena kat tv 3 sebab ada Aaron Aziz !) then keluar lagi pergi tengok movie KARAK - Laluan Puaka with my sisters . Huh , so tiring but very enjoyable ! :)
In my opinion la kan , citer Karak tu best tau . Weirdo sebab ada jugak orang yang cakap tak best . Its okay sebab lain orang , lain taste . Sya bukan lah takot sangat tengok movie seram camtu cuma dah terbiasa tengok movie dengan penuh feeling , so mesti la ada jerit-jerit terkejut masa tengok tu , standard la kan . hee 
Ending citer Karak ni sedey la , sangat menyentuh perasaan #cewwah ! haha 
K lah , tengok lah pictures hang out kat KLCC yang telah di-snap oleh photographer Akeem . Enjoy & like .
bye :)

* Best :)

* Shahir jadi hero der ! hihi #suka lah tengok dia berlakon , gud choice yea KRU ! 

No comments:

Post a Comment