Awesome Followers

Thanks for visiting my silly-billy blog. Thanks a lot for following and reading. Much love from me, Sya ♥

Monday, 27 June 2011

Remaja terlebih pikir~

Haa, tengok tajuk entry, jangan pikir lain. Haha! Check it -

Status kat Facebook Nyssa Md Yusof :D LIKE !!!!!

Nah, tengok tu, muda-muda lagi dah sibuk pikir bila besar nanti nak marry (english education sikit derr, hee)
masa umur berapa. Haha! Paling tak boleh bla, Nyssa nak marry bila umur dia dah 27.5 , lepas Dylaa marry. Huhu! Aku, Shikin & Zaty pulak nak marry bila dah umur 26. Kononnya bila dah umur 26 tu, dah habis study and dah boleh kerja sikit. Ecehh. Tak boleh bla kan kami ni. Farah and Tyra pulak nak marry bila umur dah 25. Sebab bila umur kita 25 kan, masa tu tahun 2020. Cun je tarikh marry nanti. Haha! Ada yang nak buat wedding dekat hotel lah, honeymoon dekat luar negara lah. Macam-macam betul. Haha :D Aku ingat lagi, masa tengah syok cakap pasal marry ni, tiba-tiba Farah cakap "Agak-agak kan, sape lah meninggal dulu" Haha, siot betul. Semua terkejut pastu gelak-gelak. Orang semua tengah happy, dia cakap macam tu pulak. Hadoyy Farah oii :)
Yela, korang yang tak kenal kiteorang maybe akan cakap yang kiteorang ni over, gedik, poyo semua lah. Tapi kiteorang tak kesah la. Hidup ni tak payah nak cover-cover sangat. Contohnya, kau tu cakap orang yang dia tu gedik semua tapi kau maybe tak sedar yang orang pun maybe ada label kau tu gedik. So jangan nak cover sangat and jangan lah nak over sangat, Tak salah nak pikir semua ni, just for fun kan. Bukannya serious sangat pun macam kita pikir hari ni pastu esok nak marry dah. Dasyat macam tuh. Haha.
Chill lah, kiteorang ni otak gila-gila sebab bila zaman sekolah menengah ni la orang selalu cakap supaya kita enjoy je dengan life ni, jangan nak tension sangat.
Okaylah, aku dah membebel macam-macam pulak kot. Kbye :)

Photobucket

No comments:

Post a Comment