Awesome Followers

Thanks for visiting my silly-billy blog. Thanks a lot for following and reading. Much love from me, Sya ♥

Friday, 8 July 2011

" Ignore who love us , Love who ignore us ? "


Comel betul doodle dia kan. Aku dapat dekat sini -Saya Doodle .
Macam pernah terjadi je dalam life aku seperti mana dalam doodle tu. Huhu!
Selalu dengar orang cakap - "Kau dah ada boyfriend punyalah baik, handsome, pandai, kau dengan bijaknya pergi mintak break up apesal, kan dah rugi." Dialog yang macam tu aku selalu dengar minah Nyssa Md Yusof tu cakap kat telinga aku dulu. Hahaha. Past love story let it buried alive..

Jangan terlalu berharap pada sesuatu cinta yang tak pasti. - buang masa je kan.

Jangan terlalu mencintai sekiranya cinta yang diberi tidak dihargai. - menyakitkan hati kan.

Jangan bercinta jika tidak mampu untuk setia. - setia tu penting kan.

Cinta zaman persekolahan ialah cinta monyet. Ambil masa utk take it seriously. 

Hurm, aku ni dah poyo pulak nak kata cinta macam ni la, macam tu la. Tapi tu apa yang pernah terlintas kat kotak hati aku la. Lagipun aku ni kan budak-budak lagi, tak tahu apa-apa. Hehe:)

Kbye reader :)

Photobucket

No comments:

Post a Comment