Awesome Followers

Thanks for visiting my silly-billy blog. Thanks a lot for following and reading. Much love from me, Sya ♥

Saturday, 2 July 2011

Larian 1 Malaysia at SMK BTS ! :D

2.07.2011 - Sekolah ada buat LARIAN 1 MALAYSIA. Banyak sekolah yang involved. Larian ni akan masuk dalam Malaysia's Book of Record sebagai larian yang paling banyak peserta (kot). Tak pasti lah. Hee~
Okay. Pada pagi Sabtu yang indah, aku dengan mood yang kurang baik sebab mata aku rasa macam tak cukup tidur walaupun pada hakikatnya aku tidur awal, mula menapak ke sekolah around pukul 7 macam tu. Larian tu start serentak dengan sekolah lain pada pukul 7.45a.m.
Kiteorang tak buat larian dekat luar sekolah, cukup lah lari dekat tarmac sebanyak 4 pusingan. Tak mencabar betul tapi kira okay lagi la tu sebab takde lah aku overheating superheating sangat lagipun manusia bukan athlete macam aku ni tak perlu lari jauh-jauh sangat. Hee.
After je larian tu, kiteorang rehat and then ada gotong royong. Well, kelas aku, (4 Bestari) kena bersihkan kawasan pejalan kaki tapi aku, Shikin, Tyrah, Nyssa, Zaty, Dyla and Farah............................. HEHE~~
><"

semangat nak lari ! :D

muke Dyla lepas lari . whahaha ;DD

muka lepas lari ~ haha

dah penat lari , MAKAN ! haha~

tyrah & zaty ~

hehe ~~

rehat kat dewan :)

nak terjatuh pulak dea ! haha !

promote beg nyssa ~ haha

eleh , beg aku Wild Channel lah ~ hehe~

gile gile ! :D

Oh tidak ! jgn bunuh diri ! hahaha ~

who cares ? :P

suka pic nyh ! <3

aku mula mengganas ~~ whaha ! :)

I MISS YOU ........ my ..... ehem2 ..

we love BOTAK JUVANA ! :D

tyrah and list of wasabi gang ;D


K lah , tade ape nak update dah. Best sangat sanpping and activity masa tuh. Enjoyy! :) 
Bye readers :)

Photobucket

2 comments: