Awesome Followers

Thanks for visiting my silly-billy blog. Thanks a lot for following and reading. Much love from me, Sya ♥

Sunday, 28 August 2011

Ucapan khas untuk my awesome ! :)

Assalamualaikum, :)
Entry kali ni special sangaaaaaaaaaat ! Cuz aku  nak buat ucapan raya kat korang. Baca auw ! Kalau tak sudi baca, takpe, scroll sampai bawah, klik mana-mana entry korang suka. Hee ;)


Ehem-ehem..







Firstly.. Sya nak mohon seribu kemaafan menjelang hari raya hari yang mulia ni. Sya tahu banyak salah silap sya dengan y'all. 
Kepada semua kawan-kawan Sya, sorry sangat kalau I ada buat y'all marah or sakit hati dengan sengaja or tidak sengaja. Segala gurauan kasar tu, harap tak ambil hati lagi lah ye. I know, sometimes bila I bergurau maybe ada over sikit. Then sometimes bila I terlepas cakap, I tak perasan y'all sakit hati. I'm sorry ;) 
Kepada semua teachers sekolah or tuition, Sya pun nak minta maaf sebab selalu buat perangai nakal such as ponteng class, tak siap homework, buat keje lain dalam class masa tcher semua tengah mengajar and mane lah tahu sya ada terkutuk cikgu depan-depan or dalam hati ke. Maafkan lah anak muridmu yang seorang ni ;) 
To all my friends dekat Facebook or Blogger or siapa-siapa je la yang sudi baca belog buruk ni, I pun nak minta maaf if ada terkasar dalam penulisan blog ni or maybe terasa dengan apa yang sya tulis. Thanks a lot for viewing and reading my blog. I really appreciate it. 

Untuk my family? Takpe, minta maaf depan-depan je. :] hee.
Once again, I mohon maaf dari segi spiritual & fizikal dekat y'all semua ;)
Finally.. 
I wish everyone a very special SALAM AIDILFITRI ! :)
MAAF ZAHIR DAN BATIN ! :')
PUSH AWAY ALL THE SORROW AND ENJOY YOUR RAYA !

Balik kampung tu ingatkan dekat orang yang drive supaya drive ikut had laju, jangan nak cepat sampai sangat kalau keselamatan orang tersayang tergugat. Main mercun jangan sampai putus jari pula. Sekian. Thanks ;)
Sincerely,
Nur Syarazar.

#video pulak dah :D ce tengok ~ hee :)





#ade macam anak jepun tak!! hahaha peace :>

Kay lah, nanti update lagi.. Tak sabar pulak nak habis puasa then makan ketupat, rendang, lemang semuaaa !! :D Take care my dearest ;)

Wednesday, 24 August 2011

library tempat gila.

Bermula lah satu kisah lagenda di siang hari. Library menjadi tempat peristiwa sejarah itu berlaku pada 18 August 2011. (ade mcm ayat dalam buku teks sejarah tak, hee)
Ini WASABI GANG punya cerita gila :D
Masa tu, kiteorang - Sya, Shikin, Yoyai, Muner, Tyrah, Dreanna duduk kat library masa rehat. Bila rehat dah habis, kiteorang diserang penyakit " LAS-MA " nak masuk kelas. Alaa, lagipun lepas rehat de subjek Sivik je. :D (kid, dont be like us)


#ni library dalam ChalkZone (cartoon kat Nickelodeon tu, xkan tak tau, hee)


Masa tengah syok bergosip kan, keluar lah pulak cerita pasal BAZLIN SHAH (BS). ehem2 - WhoTheHellIsBazlinShah ? Dia tu seorang lelaki yang aku tak kenal langsung. :] 
Actually, Dreanna lah cerita, dia tu dulu satu tadika ngan mamat tu. Mamat tu pulak sepupu dengan seorang budak kat sekolah kiteorang. Menurut cakap si Dreanna ngan Shikin la kan, dia tu macho gile, handsome lagi tu. Masa sekolah rendah pulak memang ramai gile yang minat kat BS tu. BS tu dah pindah dari BTS masa sekolah rendah lagi. 
Aku dengan Yoyai pulak memang tak pernah kenal pun mamat tu. =.=" Dengar je lah dorang tu story. 
Suddenly Muner mula kan langkah menconteng perasaan kat paper. Start itu time, semua otak masuk air. HAHAHA :D 
#hasil kerja MUNER. hehe ;D 

Hasil kerja Muner tu memang tulis ikhlas dari hati. Jangan kutuk ! hehe ;D Then2 oleh sebab kiteorang terpikir nak upload kat FB, buat yang baru pulak.

#hasil tangan YOYAI. :]

Kay memang tu lah kerja kiteorang kat library. GILA kan. Mamat tuh tak kenal kiteorang pun. Aku pun tak pernah kenal dia. Lagi mau suka? No wayyy derr ! Ni semua just for fun and nak main-main je, isi masa terluang. :] Believe me, ONE DAY, this crazy thing will be our sweet memory when flash back all the memory when we're 21. Continue update lepas ni, FB time :] wait yaa cik yah ! :P


Sunday, 21 August 2011

Awesome Shoppin with.....

20.08.2011 - Sabtu.


Awesome? Ofcourse derr ! Since pukul 10 lebih pagi tu, dah keluar rumah with my old bestfriend jahat baik sama-sama dulu , ANYSS ! Heyy, aku dengan dia dulu kawan baik gile tau masa Form 2. :D Almost more than 1 year kiteorang tak keluar sama. :P
Menapak pegi LRT BTS with Anyss. Sampai Time Square pukul 11 camtu la kot. Then mula lah operasi meng-survey sertiap kedai. Hehe~ Setiap kedai kiteorang masuk derr. Pastu keluar balik bile takde yang berkenan. Usha baju macam nak beli je, tapi tak beli pon. HAHA ;D
Mula-mula operasi cari KASUT RAYAA. Er, someone like me yang tak biasa pakai high heels memang ade kesukaran sikit bile nak beli high heels. Kalau nak beli kasut Old Chuck, pandai lah pilih. Hee~ Aku just beli kasut high heels ala-ala vintage gitu. *vintage ker? =.=
Then meng-usha baju pulak. Aku plan nak cari baju yang berlengan panjang je, sopan sikit. Hee :D Last-last baju lengan pendek jugak yang aku beli. Hihi ;)
kedai ROMP dah tak jadi kedai tumpuan utama aku bila nak beli jeans kat Sg. Wang. Kedai RED lagi banyak style jeans dia derr. Rambang mataa gue ! =.=
Everywhere yang aku & Anyss jalan kat KL tu, mesti teringat kenangan masa kiteorang Form 2 dulu. Wahh memory tu memang takkan dilupakan. Zaman kegemilangan kiteorang kononnya, Itu KL kami pegang~ Hehe :]
Btw, masa shoppin tu ditemani oleh Alif seketikaa :] Err, kesian dia ikut je mane-mane kiteorang pegi. >,<" Lepas dia balik, kiteorang tetap teruskan aktivis shoppin sakan. HAHA ;D 


Anys & Sya

#member aku tengah touch up siket. huhu ;)

Nak rehatkan kaki, aku & Anyss pun lepak lah kejap kat tangga kat entrance Pavilion tu. Sambil tu, tunggu my brothaa sampai. Masa tunggu brothaa Andyy sampai, usha lah ragam orang yang lepak Pavi ni. Ada seorang insan ni, nampak macam laki tapi apesal dia pakai pakaian perempuan, i mean kan, bra. =.= Obviously weh. Badan dia kurus je, muka memang lelaki, tapi bila usha part "tuh", kalah seorang perempuan sebenar. Haha sengal ~ Just hoping that insan tu dapat berfikir dengan betul & kembali ke jalan lurus. Hee~




Lepastu brotha saye pun sampai ! :D Sincerely, i alomost didnt know him when he was right in front of my eyes. Bagi aku, dia nampak lain gilaaa. Cute gak brothaa Andy aku ny. Aku dah lah pemalu. Haha ;) Then pegi Forever 21 again with brothaa sayaa. ^.^


Alip Nazrin
#soryy brothaa, curik satu gmbr. Hee :]
Masa nak pegi KLCC pulak, my brothaa tak ikut, so sampai situ je la aku meet dia. :D
KLCC memang best kan, my favourite place ever! ;) Aman je walaupun ramai orang. Tak macam Pavi. =.= Dah dekat pukul 5 camtu balik lah, Anyss nak berbuka with suadara dia semua. ;] Fyi, aku ngn Anyss shoppin sama-sama tapi barang aku lagi banyak dari dia. Hehe ;D
Kronologi ceritaa ;
TS > Sg Wang (meet Alif) > BB > Pavi > BB > Sg Wang > TS (ada orang kacau hidup aku) > Sg Wang > BB > Pavi (meet brothaa Andy) > KLCC > home :D
Bila aku dah odeway sampai BTS, Crizz call, dia kata dia baru sampai Hang Tuah. Ceeittt ! Macam mana nak kasi hadiah kalau macam ni. Ape laa. :]
Best gilaa shoppin with my best friend tu :D thanks babe ! great day witchu ! :D

Thursday, 18 August 2011

Hatimu .. Hatiku..

K fine, pasang earphone, dgr lagu ni kuat2. Layannn~


Ape masalah aku sekarang ni? Biar laa wey. Like the title in the older post,
Love Me Not, Hate Me Yes. 
Buzy sikit nak update belog buruk ni. Next week lah update. Hurm, byee, selamat hari rayaa. Haha =.=

# You are the music in me...

Love me not, hate me yes.

"..There's a fire starting in my heart.. Reaching a fevered pitch and it's bringing me out the dark.. Finally I can see you crystal clear.. Go ahead and sell me out and I'll lay your ship bare.. See how I leave with every piece of you.. DONT UNDERESTIMATE THE THING THAT I WILL DO.." kan dah terkeluar ayat lagu Rolling In Deep. Hee :]


The thing is, I dont wanna ever to break people heart's AGAIN. I want to be more careful. But I'm not perfect. I cant lie my feeling. Life must go on but that doesn't mean that I have to forget my past. I still can love my past and love my future. I only love the only one past thing,  Capital C. It just a history that I love


Moving on syaa, I'm a tough girl. :] 

Keep smiling although you're hurting. Hurting people heart is NOT COOL AT ALL.


# Lovesick. Can I only love you more than any other guy? =.= So that no one will hurt. Love you babyy ;)

Wednesday, 17 August 2011

Friendship is the treasure !

Whatcha sayyyyyyyy ! :D 


Friendship is a treasure. No matter what happen, friendship is stronger than love. Haha ;) 

Aint fight about silly things again ;] #its me & zaty.

# I'm going crazy and there's nothing I can do <3 Lovee u ;) 

Tuesday, 16 August 2011

Baby are you down..down..down..

Once upon a time... There was a cute little girl... blablabla... Hee :]
Entry. Ini. Nak. Story. Pasal. Suka. Duka. Hari. Ku. (macam gampang =.=)


Formative Exam dah lepas. So result pun dah dapat. Tapi result tak bagus macam yang aku harapkan. Aku dah agak result aku mesti down. Tapi bukan semuanya down ! :D Ada yang up jugak ! :D Firstly aku frust sebab subject sc, Chemistry, boleh pulak fail kan. :( Whatthekity !
Masuk chapter period table, aku bace chapter lain. Tapi tak kesah lah, salah aku jugak sebab kurang buat latihan + malas sangat nak study kan, online je keje aku kan, so I deserve it ! =.=




Result Bio & Physic, not bad lah. Berbaloi dengan usaha yang tak seberapa tu. Hee :]
Unbelievable, aku lulus ADD MATH ! Yeahh ! Rase macam nak menjerit kononnya lah kan. Okay pasni aku tak nak Add math fail lagi. Pasni aku nak up result Add Math jadi B. Sebab aku macam tak yakin lagi a boleh dapat A ke tak. Macam mustahil je :[ Takkan takde tips nak dapat A+ eh dalam Add Math cam orang lain tu . 


Enough talking about schooling. :] So now nak luahkan perasaan kat Blog. Hehe. 
Wake up lah! Back to reality! I HATE YOU............. !!! =.= Aku tak benci gile-gile ar, well, more to this feeling - "I DONT LIKE YOU AT ALL SO PLEASE DONT DISTURBING MY LIFE" . Tu je. :]


Baby I love you, muah <3 

Monday, 15 August 2011

What should I......

Someone pernah cakap kat aku, Naim Bahar yang cakap, kalau terlalu sayang kat someone tu sangat, tak boleh jugak sebab nanti lame-lame jadi benci. Tak boleh nak benci orang tu sangat sebab lame-lame nanti boleh jadi sayang. Aku pun cakap lah "betul jugak pe kau cakap kan". Hee :] 
Aku tak boleh nak cakap lebih-lebih sebab aku ni budak kecik lagi kan, mane pandai bercinta. HAHA :D Tapi kan, aku pernah lah sayang kat someone tu. Tak kira teruk mana aku gaduh dengan dia + try nak benci + buang dia dalam hidup aku, ternyata aku tak boleh, aku stil sayang kat dia. Yelah, first love kan. Sayang tu always ada. 
Now, aku takkan easily sayang kat orang. Sayang tu takkan lebih dari aku sayang diri aku sendiri buat masa ni. I mean kan, aku tak ready nak sayang someone so deeply. Aku taknak sakitkan hati orang lagi. Aku pun tak nak orang yang sayang aku kecewa dengan aku. But, what should I do? What should I say? What should I feel? What should I  I dont want to be like a love girl who easy come and easy go. If it is a real love, believe it, the love will going nowhere. kan .
I need some shelter for my own protection. Love yourself first. Love your future. (: 

# my boyfie - the one who is the cutest on da world - JUSTIN BIEBER. Thanks for dedicating this song to me, I cry every time i hear it. Haha :D

People always say, If you love that someone, you rather to see her happy in every way that makes her happy. :)

"Cukup lah weh kau nak post pasal feelin kau semua tu," ayat contoh, so bye ! Nanti aku hapdatee lagi lah :] Byee :D




Saturday, 13 August 2011

Physic, Add Maths, Annoying.

Loved isn’t a word. There is no past tense to love.
If you love someone, you will always love them. NO MATTER WHAT.
Something tells me this will all make sense
Something tells me this is going to take patience,
Something tells me this will all work out in the end.


Intro pasal LOVE je. Entry lain ceritaaa :] 

12.08.2011 - Jumaat. What a relaxing day at school ! Pagi tu dah semangat lah kononnya kat sekolah masa kena nyanyi lagu Berjaya. Alaa, lagu merdeka tu. Lirik dah lah tak hafal. hee :]
Erm. MATH ! Tu subject yang aku seriously susah bagi aku. I mean kan, cikgu ajar tapi macam tak masuk otak tau, takde minat. Lagipun this year kan, paling sikit dalam sejarah dunia aku buat latihan Math. Oh God, aku tak nak fail Math ! :(

cute Anwar. hehe :]


PHYSIC CLASS !! Best gilaa class Physic cikgu Anwar bile hari Jumaat ! Seriously ! Lagipun kalau hari Jumaat, students dia tak ramai so dia takde lah tegas sangat. Sukaa nyaaa :D Oh yea, belajar pasal HEAT. :D
Extra class Add Math Umaas pulak memang takkan dilepaskan. My fav tcher ever :D haha ! 

I love PHYSICS ! ;D

Ehh chop. Lain cerita pulak. Erm. If you can only said that someone is very important in your life just because you love that someone who is not yours, its not enough. Its true that once you loved someone, that love will not able to be gone unless you hate that someone. But the way you want to try to get that someone must be right. Otherwise you might be really annoying to that someone. :] Aku tengah annoying with someone. So whatever je lah, malas pikir.

terawih time <3
Wish everything doesnt being harder for me to get through it. :] Kbyee


Thursday, 11 August 2011

Clumsy - Baju Raya , Biologi ;]

" bila kita mencintai yang lainnn , mungkinkah hati ini akan tegarrr , sebisa mungkin tak akan pernah , sayang ku akan HILANG !!!!! " Ehem2 sedap tak aku nyanyi lagu My Heart - Irwansyah ft Acha. Hihi ! Homaigod, aku suka gila dekat Irwansyah dulu tau lepas je aku gila dengan movie Heart dulu la. Haha :]
Kali ni Quickie Update sikit yer. 
Malam haritu aku pegi Jalan TAR + Jalan Masjid India. Aku nak cari baju raya. Aku dah mind set, nak beli warna merah hati something like that la, so hanti same dengan daddy kite tapi.... takde langsung yang aku berkenan. Last year aku beli baju kurung moden dekat First Lady je, tapi mase tu aku dengar cite Jackel buat sale kan so nak try lah tengok. Pegi Jackel kan, mahal kot baju dia. Design simple, tapi RM200++. Aku boleh beli lagi dua baju kurung kat boutique First Lady tau. Kononnya material fabric dia bagus la, tapi tak kesah la. Kalau setakat beli baju kurung and aku pun pakai mase musim raya je, then fabric dia pulak jenis yang nak dry clean la, baik beli pattern lain. Hihi lain hari aku pegi lagi la, misi mencari baju raya tak habis lagi ni. Kasut raya, baju jalan, seluar, baju kurung, hand bag semua nyaa tak beli lagi ! Haiyoo, banyaknyaa kan. Hehe :] 

Kay ni one of baju raya last year kite yang kite beli kat First Lady. Omey kan. Haha :]

Ni pic lame ! Bulan August last year, masa keluar shoppin dengan Aidid Azizi, Hazeek nyah sume kot. :] *time ni pakai Hp S.E K6001i jer :P

K enough. Schooling minggu ni rasa macam nothing je. Tak belajar pun. Yeahh memang best lah kan. :] Happy ar sebab BM, BI & Sejarah dapat A+ for my Formative Exam. Hihi. Tapi tadi - 11.8.2011, dapat paper Physic & Bio. Straight rasa down ! Ape cer ni, tak sampai separuh class aku lulus Physic. Tapi nasib baik aku lulus kan. Hihi :D 

Cikgu Aida touching la dengan students class kite. Sebab kiteorang semua tak masuk class dia. Sorry lah teacher, masa tu Cikgu Fuad tengah buzy bincang paper PJK. Hahaha :] Akibat daripada tu kan, kiteorang kena belajar sendiri chapter yang cikgu nak ajar time tu. Next week dia akan terus masuk chapter baru. Aduhaiiii. Susah la macam ni. Nasib baik tuition kan. :]

Oh yaa, pasal tution. The person named Alif yang aku kenal macam tu je kat tuition tu already be my friend ~ :) 
Seriously aku tak sombong, nampak je MACAM SOMBONG. Aku just tak pandai nak tegur orang sangat or senyum kat orang. Tapi kalau orang dah tegur or senyum kat kite kan, aku balas balik la. Hidup buat ape maw sombong ! :D
Offline dulu, Sorry teachers cuz tak pegi jamuan berbuka puasa kat sekolah. Berbuka dengan family :] Nanti update lagi :D

Wednesday, 10 August 2011

Secret ni - Ejaan Nama

Okay sambung online balik. 
Aku ingat nak post entry lain tapi aku tertarik dengan satu benda alah ni masa tengah syoknyaaa ber-blog walking ! :]
Tadaaaa , Rahsia Ejaan Nama saye ! (Excited lebih budak bio ni! =.=)
Erm, aku just pilih nick name je la ea. Nama kite kan panjang wak, nanti panjang pulak entry ni, awak jugak yang tak nak bace kan :] Here it goes ;


S -     sangat broad minded / berfikiran terbuka !


Y -     selalu penyebab kepada banyak masalah !


A -     boleh jadi terlalu pendiam bila sesuatu ada kat dalam fikiran!


R -     gemar sosial !


A -     *same je la dengan A yg lagi satu tu :)


Z -     selalu bergaduh dengan seseorang !


A -     *tengok atas.


R -     *tengok atas.


Okay dah jelas tadi kan, korang pun dah baca. Er, tak tahu lah nak kate betul ke tak. Kalau pasal pendiam tu, memang la aku jadi pendiam bila something get into my head. Kadang-kadang kalau dah jadi camtu, orang cakap pun aku tak dengar. Pastu nak kate aku blurr kan, padahal aku tengah pikir something lah. Then, open minded tu aku agree, ;) Penyebab kepada banyak masalah tu aku tak tau lah pulak kan. Manusia ni memang takkan lari dari masalah. :P Gemar sosial? Haha ape lah, kite ni sosial cara baik tau. :) Selalu bergaduh tu tak tau lah ! I hate war ! Peace please ! :D







See, its ME - SYA ! Gila webacam :P


Check kat sini - RAHSIA NAMA

Kay lah. Nanti update lagi . :) 
: Tunggu fren request someone tuh sejak hari Ahad . =.= GILA !

Clumsy - ADD MATH CAMP !

Add Maths Camp Revision at University Malaya with Sir Umaas.


View dari tempat aku duduk tu :P

Last Sunday, I went to that revision camp with Adila, Yoyai, Zaty and Megat. Act, memang semangat nak pegi pun cuz Umaas is one of my favourite teacher ever so I would not miss any of his classes. It was the second time in this year he held the revision camp and I didnt missed it at all ! *bangge nyaaa ! hahaaa ~ 3 jam je kot revision utk Form 4. Rasa macam lamaaa gilaaa tau. Yelah budak tak terer Add Math memang la rasa lama. Hihi. As usual, memang ramai gila student sir Umaas yang datang UM. Students dari PTM Pandan Indah and others pun ada! So mata aku memang meng-usha student lain je la kan. Mane lah tau ade yang aku kenal ke kan (padahal nak usha sape2 boy yang comel) haha ! XD 
Then kite dapat jumpe kawan jauh kite lah wak ! Err, takde lah jauh sangat kot, dia tu bebudak Putrajaya je. Kawan bertuah kite tu Adam & Amir. :D
The way aku kenal dorang ni kelakar tau! Tak nak cite la. Hihi XD

Sebelah kite tu Adam and sebelah dia pulak Amir. Haha :D

Then sepanjang class revision tu memang best la kan. Ada part bila sebut pasal Coordinate Geometry and Circular Measure je, aku nyaris blurr (tak nak mengaku BLURR). Hihi :D Yelah I'm not sooo really good at Add Maths. Lain lah macam mamat dua ekor tuh, Add Math dapat A. Aku ni tunggu SPM kot baru dapat A. Haha :D

Revision tu jadi happening bila ada bebudak set-set nakal yang buat kecoh. Umaas selalu sebut nama dia, Alep kot, entah lah aku tak kenal! =.= Asyik sebut nama dia je, bila pulak nak sebut nama aku kan (iri hati konon :P). Haha :) Mase balik dari UM pun satu bas dengan dia and obviously dia ni memang bising. Grr kalau satu Wasabi Geng aku ade time tu, kiteorang pun boleh lagi bising la (apehal aku cam tak puas hati nak bising pulak ni). Haha :D
Sya and Dila ! :D Peng-usha tegar ~ HAHA

Ehh chop, tak dapat nak type entry sampai habis la! GTG! =___= Nanti kite online balik, lepas tu update lagi. Banyak cecite ni <3 byee all !

Friday, 5 August 2011

Update, Bio, Cancer.

" Sehari berpuasa terasa sungguh dahaga ! Waktu berjalan laju tidak sabar ku menunggu ! Nenek selalu berpesan , jangan mengikut nafsu ! Jangan kita ikutkan itu perangai hantu ! "  
Hihi.. Lame gile kan tak tengok cite Diari Ramdhan Rafique kat tb 3 dulu tu. Dulu aku tak missed pun tiap episod cite tu tau sebab best kan cite tu + mempercepatkan masa sambil menanti waktu berbuka. Lagipun yang jadi Rafique tu comel kan. Hahaha :P


03.08.2011 - Rabu
Test dah start. Start with test BM, BI and PAI. Walaupun sekadar test formative je, study tu kene lebih jugakkan. Tapi masalahnye aku ni asyik buang mase je. Sekarang ni bila dah masok bulan puase, balik sekolah je, mesti rasa nak tido. Hihi. 


04.08.2011 - Khamis
Test Physics & Sejarah. Dah masok bulan berape ni kan, still terkial-kial lagi dalam subject Sejarah. Hurm, tak minat sangat la subject sejarah ni. Tapi Physic tu bole tahan lagi la, cume lepas ni kena selalu buat latihan. Then, tak lupe jugak pasal Birthday Criz [click here]. :]
Dekat tution pulak, mase class Biology, baru je habis chapter 5. Part last dalam chapter tu belajar pasal Uncontrolled mitosis yang boleh caused cancer. Cancer cell ni highy active and present in EVERYBODY. Tapi cancer cell kat bdn kite ni activated by chemical and radiation je. Pastu cancer cell ni used up the substance / nutrient of the normal cell. Cancer has no cure and can cause death la macam sume  orang tau. We can only prevent it. So makan lah fruits and vege yang ade Phytonutrient such as tomato or pineapple. Ehh tapi jangan blend and buat jus pulak, makan mentah camtu je la. Lagi elok ! Controlling treatment such as Radiotherapy & Chemotherapy pun tak dapat kill that cancer cell. :] 
Then class Add Maths with sir Umaas pulak. Umaas ni kan, everytime class dia je, mesti dia panggil aku ni "Kakak Besi" ! Haiyoo , glamer pulak aku dalam class dia kan. *poyo :B Dulu panggil "Kakak Setan".. Macam-macam betol. Dia stil ingat aku ni student sekolah Sungai Besi kot. Hehe naseb baik la dia ajar memang paham gile :] Thumbs up ! 


with ade ite lah wak, mase sleep over kat Concorde Hotel, KL ;]

Wahh aku nak slim macam dulu balik boleh laaa pleaseeeeee !! -_____-" haha 


Ehh nanti Sya sambung update lagi. Kite tengah online sambil basuh baju la. *mesin yang basuh tau. Huhu ;D Okayy daaa :]

Tuesday, 2 August 2011

Freakin ??

Hey guys. Straightly on my lappy, connect the internet and browse my blogger. 
I was really tired today. Recently at school, i really dont have the mood to study. I spent my time sleeping. Who cares cuz I really felt sleepy. Kids, dont be like me. 
 
Sya with Nyssa. :]

Secondly, I hate to go through all these love matter problems. I mean, I felt very uncomfortable. It is up to me to love whoever I like, but for now on I dont have the time to love anyone or most correct - to have a boyfriend. :] It felt really bad when in the middle of love war. haha ..
Thirdly, I dont want to waste my time anymore around this month. I want to focus on my study bcuz few these days, I really not spent my time on studying. I spent more at FB, Blogger and people around me. I dont want to fail addmath anymore. Hehe
Fourthly, this is a really good month to become a better person. Pray to God to keep me safe and away from sorrow and give me the victory in education. 
Lastly, I'm so freakin tired now and the clock shows 1.30pm so want to sleep for a while. Not enough sleep these days made me blurry and tired. Toodles. ;)
# fuyooo entry aku dalam BI. why? sebab aku suka speaking london bila nak mengarut macam ni. Haha byee.