Awesome Followers

Thanks for visiting my silly-billy blog. Thanks a lot for following and reading. Much love from me, Sya ♥

Sunday, 28 August 2011

Ucapan khas untuk my awesome ! :)

Assalamualaikum, :)
Entry kali ni special sangaaaaaaaaaat ! Cuz aku  nak buat ucapan raya kat korang. Baca auw ! Kalau tak sudi baca, takpe, scroll sampai bawah, klik mana-mana entry korang suka. Hee ;)


Ehem-ehem..







Firstly.. Sya nak mohon seribu kemaafan menjelang hari raya hari yang mulia ni. Sya tahu banyak salah silap sya dengan y'all. 
Kepada semua kawan-kawan Sya, sorry sangat kalau I ada buat y'all marah or sakit hati dengan sengaja or tidak sengaja. Segala gurauan kasar tu, harap tak ambil hati lagi lah ye. I know, sometimes bila I bergurau maybe ada over sikit. Then sometimes bila I terlepas cakap, I tak perasan y'all sakit hati. I'm sorry ;) 
Kepada semua teachers sekolah or tuition, Sya pun nak minta maaf sebab selalu buat perangai nakal such as ponteng class, tak siap homework, buat keje lain dalam class masa tcher semua tengah mengajar and mane lah tahu sya ada terkutuk cikgu depan-depan or dalam hati ke. Maafkan lah anak muridmu yang seorang ni ;) 
To all my friends dekat Facebook or Blogger or siapa-siapa je la yang sudi baca belog buruk ni, I pun nak minta maaf if ada terkasar dalam penulisan blog ni or maybe terasa dengan apa yang sya tulis. Thanks a lot for viewing and reading my blog. I really appreciate it. 

Untuk my family? Takpe, minta maaf depan-depan je. :] hee.
Once again, I mohon maaf dari segi spiritual & fizikal dekat y'all semua ;)
Finally.. 
I wish everyone a very special SALAM AIDILFITRI ! :)
MAAF ZAHIR DAN BATIN ! :')
PUSH AWAY ALL THE SORROW AND ENJOY YOUR RAYA !

Balik kampung tu ingatkan dekat orang yang drive supaya drive ikut had laju, jangan nak cepat sampai sangat kalau keselamatan orang tersayang tergugat. Main mercun jangan sampai putus jari pula. Sekian. Thanks ;)
Sincerely,
Nur Syarazar.

#video pulak dah :D ce tengok ~ hee :)





#ade macam anak jepun tak!! hahaha peace :>

Kay lah, nanti update lagi.. Tak sabar pulak nak habis puasa then makan ketupat, rendang, lemang semuaaa !! :D Take care my dearest ;)

No comments:

Post a Comment