Awesome Followers

Thanks for visiting my silly-billy blog. Thanks a lot for following and reading. Much love from me, Sya ♥

Thursday, 11 August 2011

Clumsy - Baju Raya , Biologi ;]

" bila kita mencintai yang lainnn , mungkinkah hati ini akan tegarrr , sebisa mungkin tak akan pernah , sayang ku akan HILANG !!!!! " Ehem2 sedap tak aku nyanyi lagu My Heart - Irwansyah ft Acha. Hihi ! Homaigod, aku suka gila dekat Irwansyah dulu tau lepas je aku gila dengan movie Heart dulu la. Haha :]
Kali ni Quickie Update sikit yer. 
Malam haritu aku pegi Jalan TAR + Jalan Masjid India. Aku nak cari baju raya. Aku dah mind set, nak beli warna merah hati something like that la, so hanti same dengan daddy kite tapi.... takde langsung yang aku berkenan. Last year aku beli baju kurung moden dekat First Lady je, tapi mase tu aku dengar cite Jackel buat sale kan so nak try lah tengok. Pegi Jackel kan, mahal kot baju dia. Design simple, tapi RM200++. Aku boleh beli lagi dua baju kurung kat boutique First Lady tau. Kononnya material fabric dia bagus la, tapi tak kesah la. Kalau setakat beli baju kurung and aku pun pakai mase musim raya je, then fabric dia pulak jenis yang nak dry clean la, baik beli pattern lain. Hihi lain hari aku pegi lagi la, misi mencari baju raya tak habis lagi ni. Kasut raya, baju jalan, seluar, baju kurung, hand bag semua nyaa tak beli lagi ! Haiyoo, banyaknyaa kan. Hehe :] 

Kay ni one of baju raya last year kite yang kite beli kat First Lady. Omey kan. Haha :]

Ni pic lame ! Bulan August last year, masa keluar shoppin dengan Aidid Azizi, Hazeek nyah sume kot. :] *time ni pakai Hp S.E K6001i jer :P

K enough. Schooling minggu ni rasa macam nothing je. Tak belajar pun. Yeahh memang best lah kan. :] Happy ar sebab BM, BI & Sejarah dapat A+ for my Formative Exam. Hihi. Tapi tadi - 11.8.2011, dapat paper Physic & Bio. Straight rasa down ! Ape cer ni, tak sampai separuh class aku lulus Physic. Tapi nasib baik aku lulus kan. Hihi :D 

Cikgu Aida touching la dengan students class kite. Sebab kiteorang semua tak masuk class dia. Sorry lah teacher, masa tu Cikgu Fuad tengah buzy bincang paper PJK. Hahaha :] Akibat daripada tu kan, kiteorang kena belajar sendiri chapter yang cikgu nak ajar time tu. Next week dia akan terus masuk chapter baru. Aduhaiiii. Susah la macam ni. Nasib baik tuition kan. :]

Oh yaa, pasal tution. The person named Alif yang aku kenal macam tu je kat tuition tu already be my friend ~ :) 
Seriously aku tak sombong, nampak je MACAM SOMBONG. Aku just tak pandai nak tegur orang sangat or senyum kat orang. Tapi kalau orang dah tegur or senyum kat kite kan, aku balas balik la. Hidup buat ape maw sombong ! :D
Offline dulu, Sorry teachers cuz tak pegi jamuan berbuka puasa kat sekolah. Berbuka dengan family :] Nanti update lagi :D

No comments:

Post a Comment