Awesome Followers

Thanks for visiting my silly-billy blog. Thanks a lot for following and reading. Much love from me, Sya ♥

Wednesday, 24 August 2011

library tempat gila.

Bermula lah satu kisah lagenda di siang hari. Library menjadi tempat peristiwa sejarah itu berlaku pada 18 August 2011. (ade mcm ayat dalam buku teks sejarah tak, hee)
Ini WASABI GANG punya cerita gila :D
Masa tu, kiteorang - Sya, Shikin, Yoyai, Muner, Tyrah, Dreanna duduk kat library masa rehat. Bila rehat dah habis, kiteorang diserang penyakit " LAS-MA " nak masuk kelas. Alaa, lagipun lepas rehat de subjek Sivik je. :D (kid, dont be like us)


#ni library dalam ChalkZone (cartoon kat Nickelodeon tu, xkan tak tau, hee)


Masa tengah syok bergosip kan, keluar lah pulak cerita pasal BAZLIN SHAH (BS). ehem2 - WhoTheHellIsBazlinShah ? Dia tu seorang lelaki yang aku tak kenal langsung. :] 
Actually, Dreanna lah cerita, dia tu dulu satu tadika ngan mamat tu. Mamat tu pulak sepupu dengan seorang budak kat sekolah kiteorang. Menurut cakap si Dreanna ngan Shikin la kan, dia tu macho gile, handsome lagi tu. Masa sekolah rendah pulak memang ramai gile yang minat kat BS tu. BS tu dah pindah dari BTS masa sekolah rendah lagi. 
Aku dengan Yoyai pulak memang tak pernah kenal pun mamat tu. =.=" Dengar je lah dorang tu story. 
Suddenly Muner mula kan langkah menconteng perasaan kat paper. Start itu time, semua otak masuk air. HAHAHA :D 
#hasil kerja MUNER. hehe ;D 

Hasil kerja Muner tu memang tulis ikhlas dari hati. Jangan kutuk ! hehe ;D Then2 oleh sebab kiteorang terpikir nak upload kat FB, buat yang baru pulak.

#hasil tangan YOYAI. :]

Kay memang tu lah kerja kiteorang kat library. GILA kan. Mamat tuh tak kenal kiteorang pun. Aku pun tak pernah kenal dia. Lagi mau suka? No wayyy derr ! Ni semua just for fun and nak main-main je, isi masa terluang. :] Believe me, ONE DAY, this crazy thing will be our sweet memory when flash back all the memory when we're 21. Continue update lepas ni, FB time :] wait yaa cik yah ! :P


No comments:

Post a Comment