Awesome Followers

Thanks for visiting my silly-billy blog. Thanks a lot for following and reading. Much love from me, Sya ♥

Wednesday, 10 August 2011

Clumsy - ADD MATH CAMP !

Add Maths Camp Revision at University Malaya with Sir Umaas.


View dari tempat aku duduk tu :P

Last Sunday, I went to that revision camp with Adila, Yoyai, Zaty and Megat. Act, memang semangat nak pegi pun cuz Umaas is one of my favourite teacher ever so I would not miss any of his classes. It was the second time in this year he held the revision camp and I didnt missed it at all ! *bangge nyaaa ! hahaaa ~ 3 jam je kot revision utk Form 4. Rasa macam lamaaa gilaaa tau. Yelah budak tak terer Add Math memang la rasa lama. Hihi. As usual, memang ramai gila student sir Umaas yang datang UM. Students dari PTM Pandan Indah and others pun ada! So mata aku memang meng-usha student lain je la kan. Mane lah tau ade yang aku kenal ke kan (padahal nak usha sape2 boy yang comel) haha ! XD 
Then kite dapat jumpe kawan jauh kite lah wak ! Err, takde lah jauh sangat kot, dia tu bebudak Putrajaya je. Kawan bertuah kite tu Adam & Amir. :D
The way aku kenal dorang ni kelakar tau! Tak nak cite la. Hihi XD

Sebelah kite tu Adam and sebelah dia pulak Amir. Haha :D

Then sepanjang class revision tu memang best la kan. Ada part bila sebut pasal Coordinate Geometry and Circular Measure je, aku nyaris blurr (tak nak mengaku BLURR). Hihi :D Yelah I'm not sooo really good at Add Maths. Lain lah macam mamat dua ekor tuh, Add Math dapat A. Aku ni tunggu SPM kot baru dapat A. Haha :D

Revision tu jadi happening bila ada bebudak set-set nakal yang buat kecoh. Umaas selalu sebut nama dia, Alep kot, entah lah aku tak kenal! =.= Asyik sebut nama dia je, bila pulak nak sebut nama aku kan (iri hati konon :P). Haha :) Mase balik dari UM pun satu bas dengan dia and obviously dia ni memang bising. Grr kalau satu Wasabi Geng aku ade time tu, kiteorang pun boleh lagi bising la (apehal aku cam tak puas hati nak bising pulak ni). Haha :D
Sya and Dila ! :D Peng-usha tegar ~ HAHA

Ehh chop, tak dapat nak type entry sampai habis la! GTG! =___= Nanti kite online balik, lepas tu update lagi. Banyak cecite ni <3 byee all !

No comments:

Post a Comment