Awesome Followers

Thanks for visiting my silly-billy blog. Thanks a lot for following and reading. Much love from me, Sya ♥

Wednesday, 10 August 2011

Secret ni - Ejaan Nama

Okay sambung online balik. 
Aku ingat nak post entry lain tapi aku tertarik dengan satu benda alah ni masa tengah syoknyaaa ber-blog walking ! :]
Tadaaaa , Rahsia Ejaan Nama saye ! (Excited lebih budak bio ni! =.=)
Erm, aku just pilih nick name je la ea. Nama kite kan panjang wak, nanti panjang pulak entry ni, awak jugak yang tak nak bace kan :] Here it goes ;


S -     sangat broad minded / berfikiran terbuka !


Y -     selalu penyebab kepada banyak masalah !


A -     boleh jadi terlalu pendiam bila sesuatu ada kat dalam fikiran!


R -     gemar sosial !


A -     *same je la dengan A yg lagi satu tu :)


Z -     selalu bergaduh dengan seseorang !


A -     *tengok atas.


R -     *tengok atas.


Okay dah jelas tadi kan, korang pun dah baca. Er, tak tahu lah nak kate betul ke tak. Kalau pasal pendiam tu, memang la aku jadi pendiam bila something get into my head. Kadang-kadang kalau dah jadi camtu, orang cakap pun aku tak dengar. Pastu nak kate aku blurr kan, padahal aku tengah pikir something lah. Then, open minded tu aku agree, ;) Penyebab kepada banyak masalah tu aku tak tau lah pulak kan. Manusia ni memang takkan lari dari masalah. :P Gemar sosial? Haha ape lah, kite ni sosial cara baik tau. :) Selalu bergaduh tu tak tau lah ! I hate war ! Peace please ! :D







See, its ME - SYA ! Gila webacam :P


Check kat sini - RAHSIA NAMA

Kay lah. Nanti update lagi . :) 
: Tunggu fren request someone tuh sejak hari Ahad . =.= GILA !

No comments:

Post a Comment