Awesome Followers

Thanks for visiting my silly-billy blog. Thanks a lot for following and reading. Much love from me, Sya ♥

Monday, 15 August 2011

What should I......

Someone pernah cakap kat aku, Naim Bahar yang cakap, kalau terlalu sayang kat someone tu sangat, tak boleh jugak sebab nanti lame-lame jadi benci. Tak boleh nak benci orang tu sangat sebab lame-lame nanti boleh jadi sayang. Aku pun cakap lah "betul jugak pe kau cakap kan". Hee :] 
Aku tak boleh nak cakap lebih-lebih sebab aku ni budak kecik lagi kan, mane pandai bercinta. HAHA :D Tapi kan, aku pernah lah sayang kat someone tu. Tak kira teruk mana aku gaduh dengan dia + try nak benci + buang dia dalam hidup aku, ternyata aku tak boleh, aku stil sayang kat dia. Yelah, first love kan. Sayang tu always ada. 
Now, aku takkan easily sayang kat orang. Sayang tu takkan lebih dari aku sayang diri aku sendiri buat masa ni. I mean kan, aku tak ready nak sayang someone so deeply. Aku taknak sakitkan hati orang lagi. Aku pun tak nak orang yang sayang aku kecewa dengan aku. But, what should I do? What should I say? What should I feel? What should I  I dont want to be like a love girl who easy come and easy go. If it is a real love, believe it, the love will going nowhere. kan .
I need some shelter for my own protection. Love yourself first. Love your future. (: 

# my boyfie - the one who is the cutest on da world - JUSTIN BIEBER. Thanks for dedicating this song to me, I cry every time i hear it. Haha :D

People always say, If you love that someone, you rather to see her happy in every way that makes her happy. :)

"Cukup lah weh kau nak post pasal feelin kau semua tu," ayat contoh, so bye ! Nanti aku hapdatee lagi lah :] Byee :D




No comments:

Post a Comment