Awesome Followers

Thanks for visiting my silly-billy blog. Thanks a lot for following and reading. Much love from me, Sya ♥

Monday, 19 September 2011

Assalamualaikum & hello dearest :D 
miss me tak ? mesti tak kan :P whatever ~
Okay dah a week tak hapdet belog buruk ni. Macam-macam story ada dekat dalam kotak memory card kepala ni, tapi tak tahu which one nak start dulu. Err, baca jelah kalau sudi. :P


12.09.2011 - MONDAY 
I hate this MONDAY. Simple day but really tiring ! -_____-" 
#And then, i tried avoiding myself from seeing ~~~. :)




13.09.2011 - TUESDAY
As ussual mcm hari lain. Just add in extra class Bio Tcher Aida. Aku jadi energetic belaja Bio masa tu. :D 
#Still trying not to get to see *HIM.


14.09.2011 - WEDNESDAY
Dear MATH, you got my brain going crazy! WTH lah yang aku belajar pasal Math masa tu pun aku tak tahu but yes, aku buat-buat paham. Jangan bila exam nanti dapat F dah lah. Amin.
#Tak nak sikit pun terlihat DIA :)


15.09.2011 - THURSDAY
As ussual like other days. But, ada orang kena rotan. Sakit siuuuuuuut ! Sebab? Muahahaha RAHSIA LA. 
The point of intersection yang aku dapat based on delta x over delta y is (k gedik nak pakai ayat Add Math, hehe), walaupun orang tu nampak baik dari luaran, jangan ingat belakang kita dia baik jugak. I mean kan, jangan trust 100%. Hm, really DRAMATIC DAY. 
But, WASABI GANG mencetus revolusi, pergi openhaus rumah ZUL HERRY dengan berbaju sekolah cuz kami baru balik tution. Hehe :D





16.09.2011 - FRIDAY
HARI MALAYSIAAAAAAA ! Ehem2, check sound - SAYA BANGGA JADI ANAK MALAYSIA ;D
Bangun tido pukul 6 pagi after that tengok movie HANTU BONCENG dekat youtube ! Hihi :) Then, tgk our national parade live dekat tv je. >,<" Teringat masa aku darjah 4 dulu join hari kemerdekaan dekat Putrajaya. Masa tu first time sambut merdeka dekat Putrajaya. Haihh dekat 4 bulan berlatih. Yang aku ingat la, aku pakai sari. Sampai sekarang ada lagi tau baju tu. Hihi. Lastly kulit aku yang putih amoy tu pun tukar warna jadi anak melayu. Nasib. 
Petang tu pulak, pergi openhaussss ! Mula-mula nak gerak pegi open haus tu, hujan lebat pula. :( Wait wait wait, hujan pun stop. Hehe then menapak ke rumah Hasliena, Husna and lastly rumah Jamal. :D 


Penat + kaki aku sakit =.=
#Aku try avoid nampak dia dekat sekolah, last-last dia kat depan mata masa otw rumah Jamal. Haha silly silly silly silly ! 


17.09.2011 - SATURDAY
Thanks to all yang datang rumah aku kay. Minggu ketiga buat makan-makan for my friends ! :D Next year buat lagi. Kepada yang aku dh jemput then cakap nak datang tapi tak datang tu, takpeeee, sampai hati ! :P 
Heyy, aku buat puding roti tau. Air tangan sendiri :D 
Slrrrrp ! Limpahan choclate chip :D 

Banyak gila aku makan, konfem berat naik, but please, aku tak nak timbang berat. =.=


18.09.2011 - SUNDAY
MOVIEEEEEEEEE :D Actually nak tengok movie Johnny English Reborn but then all ticket SOLD OUT. Huh, kecewa nyaaaaa :'( So adik and akak aku semua pakat nak tengok SMURF. Err, kay fine, aku redha je la. :)
#Once again, tengok movie tu buat aku teringat dekat dia lagi. Haiyooo.


Thanks,


A lot more to write but , siku aku sakit. Sakit sangat ! =.=" K bye :D

No comments:

Post a Comment