Awesome Followers

Thanks for visiting my silly-billy blog. Thanks a lot for following and reading. Much love from me, Sya ♥

Tuesday, 20 September 2011

Clumsy update.

19.09.2011 - FREAK MONDAY .
Frankly, dekat sekolah rasa macam 10% or less je ilmu yang masuk kat otak aku. Err, form 4 ada seminar kecemerlangan BM and Math so both seminar tu aku duduk kat belakang sekali with my gang la. And then confirm tak boleh focus lah, bising je lebih. Lagipun aku memang tak ada mood. :] *Dont be like this.
Haishhh kemon lah syaa, awak tu nak EXAM !! -______-"
After school pulak, tuition like ussual. Aku focus tau dalam class Chemist ! :D Nak proove ? Nahh :P


So korang boleh tau lah kan tulisan aku macam mana kan, cantik kan. Muahaha just kidding! *Focus lah kononnya.

Tcher CHEMISTRY saya. Well, saya sangat faham apa yang dia ajar :D 

See the arrow? Good. That guy is someone cute yang mejadi tumpuan untuk di-usha oleh Dyla Yong. Hehe XD 

Kay macam tu lah aku FOCUS dalam class Chemistry. Hihi :D

Other things to say,
PLAYBOY, PLAYER, CASANOVA or BUAYA DARAT, tak kesah lah apa sekali pun namanya, I HATE IT okayy! Jap, let say apa yang aku type ni as a RANDOM post okay, nanti ada yang terasa tu, buat dunno je eh. :P
Lelaki, kalau dah ada GF tu, jangan nak menggatal lah nak cakap awak tu single. Then awak tu pun jangan lah gedik nak melayan perempuan lain. Yelah mesti awak bangga kan kalau ada girl minat kat awak, jatuh hati kat awak tapi awak cakap kat girl tu awak single. Mestilah girl tu rasa macam ada harapan dekat awak. Lepastu awak layan girl tu. Awak dah kira CURANG dengan GF awak kan kan. Awak pun gedik cakap I LOVE YOU dekat girl tu buat apa wak? Saja nak kasi hati girl tu berbunga? Haha lawak lah awak ni. Then mybe awak sedar kot kan, takut kantoi dengan GF awak, awak pun cakap kat girl tu bukan-bukan, i mean awak mula nak sakitkan hati girl tu. Wahh awak ni hebatlah, sekelip mata awak buat girl tu benci awak. Thanks, saya cukup BENCI orang macam awak. Sedarlah weh, kalau kau nak game perempuan pun, one day nanti kau akan kena balik. Believe it la, WHAT COMES AROUND GOES AROUND. :P
Attention,
Lelaki mana yang berani nak game besties aku, kau memang main dengan api. 

Aku, umpama lilin yang membakar diri. Muahaha XD *masa ni main api sat, hee.
  

I wonder laa, hmm, nothing ! k bye . :)


PS : // Harini , (20.09.2011) saya tak pergi sekolah. SAKIT. //

No comments:

Post a Comment