Awesome Followers

Thanks for visiting my silly-billy blog. Thanks a lot for following and reading. Much love from me, Sya ♥

Friday, 23 September 2011

Janganlah kejam sangat..

Hellllooooooooo diaryyyyyyy :P
Clumsy update. Nak cepat ni , artis kan , buzy siket . Muahaha :D 


22.09.2011 - THURSDAY. Yesterday was mistake. 
Hari jadi akak yang second , ERWINA , yang ke-27 babeee !! xD Finally, akak aku dah melonjak usia untuk cepat2 sikit kahwin. Hehe, dun wury sistaaa, walaupun dirimu 27 tahun, tapi zahir mu seperti 17 tahun . Hehe , i love my sista :)






Then.. SCHOOLING .. TUITION ..
Hm, final exam start 3.10.2011. Then this week buzy dengan seminar kecemerlangan dekat sekolah. Sokay tapi chegu semua tak habes ajar semua topik lagi weyy. Ape cerr ni , risau aku dibuatnyaa . Dah lah diri ni tak seberapa pandai. Haihh =.=


Kanak-kanak kelaparan , muahahaha XD * Dyla Yong , Atyra Nizam and Sya :)


Yeah, ragut minah ni !! hahah :D Its Nyssa Md Yusof la .

OH MY ROXY !!
Boy comel yang menjadi perhatian aku dgn Dyla Yong duduk dekat depan kiteorang masa dalam class Add Math ! Masa dia masuk class tu, dia tak pakai spec, and I was like this - 
" WHOAAAAAAA, bf aku ni handsome nyaa !!
Hihi peace :] 
So before chegu masuk, ni lah hasilnyaaa .


Jangan tiru aksi gedik Sya and Dyla Yong. Haha :)

Lot more tp express here but got to go lah pulak . Later update lagi !! Bye :)

No comments:

Post a Comment