Awesome Followers

Thanks for visiting my silly-billy blog. Thanks a lot for following and reading. Much love from me, Sya ♥

Tuesday, 13 September 2011

RAYA 2011 cara KAMI !

HELLO HELLO HELLO ! :D *HYPERRRR SYAAAA !
okay rindunyaa dekat belog buruk ni, long time tak update. Bukan malas nak update, tapi buzy, seriously tak sempat nak update. Yelah kan, RAYAAA + STUDYYY + whatever ~ :)


So, untuk jadi kecoh sikit, wa mau ceritaa pasal RAYA CARA WASABI GANG. Hihi ayat nak gempak je :D 10.09.2011 haritu pegi beraya dengan Wasabi Gang. Tu je. Setiap tahun tau kiteorang pegi beraya sama-sama. Serbu je rumah diorang, usha langsir raya. Hihi no lah. Just niat nak beraya and eratkan lagi hubungan yang terjalin ni. Hihi :D 


Candid via Samsung Corby, hihi 









Nyssa Tajimak ! hehe !

Adila Yong weet weet :D

Pstt, its me berbaju biru <3 Lepas sampai je turn dorang ni raya kat rumah aku, aku pun tukar baju lah. Panas kot haritu :D

Penat tau, dari pagi sampai lah maghrib kiteorang beraya. But then aku tak straight balik rumah tapi continue pergi beraya rumah aunty dengan family. So then sampai rumah dekat pukul 11. Amazing lah :D 

K byeeee ! Tired tired tired ! Schooling + pressure =.="

No comments:

Post a Comment