Awesome Followers

Thanks for visiting my silly-billy blog. Thanks a lot for following and reading. Much love from me, Sya ♥

Saturday, 3 September 2011

Raya oh yeah ! ;D

Berlalu sudah bulan puasa ,
Masa untuk bersuka ria,
Oh yeah !
Raikan hari raya ! :D

My raya was awesomeee ! :] Macam-macam cerita ! This year, balik kampung mama as usual macam tiap-tiap tahun. Alah dekat jeee, dekat Sabak Bernam, Selangor. Malam raya baru balik. Hehe :] Masa balik kampung tu, suddenly dah half way, kereta daddy saya ada prob sikit. Dugaan =.=" Bertolak dari KL pukul 9, sampai kampung yang sekangkang kera dari KL tu pukul 3. Hahaha tak sangka =.=

Kawan-kawan semuanya happy,
Kekasih pulang dari oversea,
Oh yeah !
Samalah kita nanti ! :D ->>> macam aku ni ada kekasih ~ haha :>

Pagi raya :D

Pagi raya, bermaaf-maafan dengan keluarga + dapat duit raya. Hihi ;) Then pergi rumah kaum kerabat. :D Kaum kerabat dekat kampung mama ni semuanya speaking Jawa. =.=
Aku memang lah paham apa diaorang cakap, tapi bila nak cakap balik tu yang aku tak reti. Well, lidah KL kan. Haha lupa daratan pulak ! xD

Semangat kita nak bangun pagi,
Pakai cantik-cantik hari ini,
Oh yeah !
Nak jumpa somebody ! :D

Raya kedua :D Ini amoy perasan comel ~

Ada saudara kite ni kan, dh semakin handsome lah ! Mcm mat korea ! Masa nampak dia tu, aku bermonolog dalam hati macam ni - " WAH, N***M ke ni ! Lain nyaa ! " Haha ;D Bapak dia dah la selalu cakap nak buat aku jadi menantu dia, i'm okay je! Haha kidding ;) Hati ini suka *** ~ Haha :D

Oh ya, raya tahun ni, my big brotha tiada. Dia raya dengan wife dia dekat Terengganu. Then masa raya kedua tu, my daddy dah balik KL. Dia kerja. Biasalah kena berkhidmat untuk negara :/ Anyway it sokayyy :D Raya tetap diteruskan ! :D 

Hey I lost the words to say. Cuz masa tengah type entry ni, *** text, hee :D Lost my words, so here the pictures, :D



Raya ketiga :D



Main bunga api la ! Main mercun tak boleh nak snap pic. hehe

Raya kat KL pulak, belum cerita lagi ni. Mau tahu kena tunggu next post lah. Hehe :D 

Okay lah, i lost the idea to express my raya so entry lain lah sya cerita. hehe :D



2 comments: