Awesome Followers

Thanks for visiting my silly-billy blog. Thanks a lot for following and reading. Much love from me, Sya ♥

Monday, 26 September 2011

RENOVATE.

Assalamualaikum. Dear diaryyyyyyyy , i'm happy! Why? Entah lah. Haha :}


Actually aku tengah type entry ni sambil menanti detik untuk pegi class Chemistry. Hm, penat lah. =.="  Lately ni alway tido lambat je, ofcuz lah penat. 


Hari Sabtu - 24.09.201, dapat meet Alip Nazrin for the second time. Tapi kejap je lah. Kejap sesangat. Haha XD
Curik satuuuuuuuu pic ! XD

Hari Ahad - 25.09.2011 kan , finally dapat jugak tengok movie JOHNNY ENGLISH REBORN


SYOKNYAAAA , BEST GILAAA TAU!! :D

Today, MONDAAAAAAYYYYY. Penaaaaaaaaaat. :p



Actually, aku rasa macam nak upgrade sikit lah belog buruk ni. Hm, see, aku baru letak like button. So dah baca tu like lah :p haha XD Then, tukar background, simple background. Lagu belum tukar lagi. Nanti lah tukar. :p Then nak edit sikit sidebar belog buruk ni. So, nak tengok any changes kena selalu lah stalker belog buruk aku tau. Haha :p
K lah, time is up. :P Nak kena menapak ke lrt then pegi class. Hee :]

PS: Suka pic ni. Cuz nampak macam family pulak dgn mamat2 class aku yang asalnya tak rapat langsung dgn aku :p Hihi :D

No comments:

Post a Comment