Awesome Followers

Thanks for visiting my silly-billy blog. Thanks a lot for following and reading. Much love from me, Sya ♥

Saturday, 24 September 2011

Revolusi BESTARIANS.

Helloooooo :) 
Entry kali ni maybe bosan kot. Tapi yang pastinya, korang KENA buat sesuatu kat hujung entry ni. Nak tahu? Lek lu, sila scroll slowly and baca tau. :)


23.09.2011 - FRIDAY. MISTAKES CAN BE FORGIVE.
Dalam banyak-banyak hari Friday yang sangat relax bagi aku, hari Friday kali ni yang paling TENSION pernah aku dapat. Friday yang paling tak best dekat sekolah. Huhh =.= But then, me and my friends tetap cari cara nak hilangkan rasa tak best tu. :>


This is our class. Pretty kan. Hehe.

Shikinnnnnn. xD

 Then.. Makan kek. Alaaa. Aku bawak kek kecik je. For fun. :)


Atyraaaa. XD

SYAAAAAA. :)

Actually, pada 23.09.11 sharp midnight, 0000hour, page Wasabi Gang telah pun di-created oleh aku. Haha ! XD Bersahabat dah lama, nama Wasabi Gang tu pun since last year lagi kiteorang pakai. But baru je buat page. Hihi. So, korang KENA tekan button LIKE tau. Cuz bila korang baca belog aku ni, officially korang pun suka kat aku. Cehh, perasan. xD 
Alaaa, like jelah. Baru hari kedua buat, dah 100 like :) So, tolong like kalau belum like. :D
Sila like kat sini ----> LIKE PAGE WASABI GANG
Or search kat fesbuk korang tu - Wasabi Gang 

Done. Byee. Have a nice weekend ! :)

A real friend is one who walks in when the rest of the world walk out.
- Walter Winchell


A friend is someone who knows the song in your heart and can sing it back to you when you have forgotten the words.
- Bernard Meltzer

A true friend is someone you can disagree with and still remain friends.If not, they weren’t true friends in the first place.


PS - I Love My WASABI GANG and so do I Love ALL MY FRIENDS :')

No comments:

Post a Comment