Awesome Followers

Thanks for visiting my silly-billy blog. Thanks a lot for following and reading. Much love from me, Sya ♥

Monday, 10 October 2011

Hello Belog Berhabuks !

Hooooyeahhh ! x) Long time wa tak bukak ini belog . Rindu gila bhai ! Hihi :D
Assalamualaikum :)
Err , dunno where to start cuz banyak gila things around me yg disangka and tak sangka berlaku. 
Firstly, buzy dengan FINAL EXAM. Aku study last minute so aku tak harapkan result yang bagus sangat lah. First week je exam Physic, Chemistry, Biology and Add Math. Memang sakit lah otak aku =.="
Secondly, buzy dengan F1. 10.10.11 ni pegi lawan dekat Titiwangsa. Aku memang tak letak harapan tinggi sangat kot dgn competition ni sebab kteorang kurang focus pasal competition ni. Yela, kejap on off je competition ni. Otai gler F1 ni.
Then............ cerita lain pulak~ Hihi ;)
8.10.2011
tarikh keramat dalam hidup aku. Every year, tarikh 8.10 yang aku tunggu sejak tiga tahun lepas. Why ? Cuz tiga tahun yang lepas, 8.10.08 ialah tarikh CrizSya :D Wohoo crizsya ? Yeah, my first love first lover <3 We broke up few months yang lalu. But, tak sangka dia bagi aku hadiah sempena dengan tarik keramat ni :') 


CHRIST EVAN'S , thanks :') 


9.10.2011
Keluar Kl around Jalan TAR sampailah Jalan Masjid India cuz cari barang siket with my beloved Wasabyy Gang :) Dah penat jalan, release tension dekat Pertama Complex. Kiteorang karaokeeeeeeeeeeeee :D Pastu main game Daytona . Syok nyaaaa :)






#Shikin suara memang mantappp ! haha ! Nyssa tu tutop telinga sebab kuat sangat suara shikin ni =.=


#Eleh, dua kali lawan Daytona, dua kali aku dapat 1st tau. Hihi ;D

Okay selalu dekat depan Pavi je kan , ni lain pulak lah. haha XD




Hm, takde siapa pun suka orang yang cakap lain, buat lain. Like me, kadang2 apa yang aku cakap, tak semualah aku boleh tunaikan. Like me, kadang2 bila cakap tu aku tak fikir dulu. But then, people will change. Orang belajar dari kesilapan untuk jadi lebih baik. Haa whatever lah, aku takde mood nak jadi kaunselor skrg ni. Esok lusa sambung. Hihi, i hate you, ;)





Nanti sambung update, pasal F1 in school yang aku join tu and moreeeee ;) 
Kbye, :>
*wish my team luck :)
*jage lah kesihatan, kalau tak nanti sakit macam aku ni. Makan siket je muntah =.= 

2 comments: