Awesome Followers

Thanks for visiting my silly-billy blog. Thanks a lot for following and reading. Much love from me, Sya ♥

Saturday, 22 October 2011

Hello Sickest Saturday !

Heyyo readers , stalkers and loverssss ! Hihi, Assalamualaikum :)


5 hari tak update belog buruk ni, ouh rindunyaaaa !! >,<"


Okay, today is S-A-T-U-R-D-A-Y


Tapi this Saturday tak best sangat lah, demam sikit. SIKIT kot. Actually since Friday lagi dah kurang sihat. ;)


Btw, pasal F1 In School tu, kiteorang dimaklumkan, 
kiteorang dapat........tempat ke..... TUJUH. Got it? SEVENth. 

Not bad lah i guess, sebab overall pun ada 13 team. Then, first time join. Sokaaaaaayy, we still proud ! :D Then, tak tahu lah dapat wild card untuk next level. Haritu dengar cerita 8 team je yang terpilih untuk National level, tapi tak tahu lah kalau ada any changes. Just berharap je lah dapat pergi next level, kalau tak dapat pun, takpe i dont mind. Hee~



Tgk pic tu, dari kiri ke kanan okay ->
Tyra - Graphic Designer
Sya - Team Manager & Manufacturing Engineer
Shikin - Marketing Manager
Nyssa - Resource Manager & Design Engineer 




Then.
Hasil DEMAM =.= 


Adek aku yang mok ni duduk atas kiteee, =.="



Hoooyeaaaah ! :)


Short entry, got to go =.= Actually ada story siket, tapi kena pertimbangkan dulu samada boleh share ke tak, nanti ada orang saman aku, haha ! :)




I'm one of those people, who always acts happy & puts on a smile to cover-up the pain & misery going on inside.

Whatever happens to you, you only have two choices. Either you make it a good memory, or a good lesson.


One of pics yang baru upload kat page Wasabi Gang ! Cer likeee babee ! Kbyee y'all :)




No comments:

Post a Comment