Awesome Followers

Thanks for visiting my silly-billy blog. Thanks a lot for following and reading. Much love from me, Sya ♥

Monday, 31 October 2011

MAJAKA & Alamanda :D

I'm sexy and I know it ! 
I'm sexy and I knowwwww it ! 
#Singing Sexy And I Know It - Lmfao :D

YEAH, jangan nak sexy sangat lah kan . :D

Heyy darling ! Assalamualaikum ! :) 
Im typin this entry with lots of zZzzzZZzzz thing ! I mean, I AM SO DAMN SLEEPY -.-

29.10.11 - SATURDAY :D 
It was a frickin' awesome Saturdayy with Nyssa Yusof, Izzati Munirah and Shikin Qirazow! :D

Pada pagi yang indah, aku dikejutkan dengan bunyi alarm hp yang bising gila. Alarm aku lagu hardcore. Bila dengar terus straight bangun tidur lah kan. Dengan semangatnya, pukul 7.30 dah officially bangun tidur. Tapi wat lek dulu, baring lagi. Sampai lah pukul........ Tak ingat lah -.- Then, buat kerja rumah sikit, Well, rumah saya tak perlu kan bibik okaaay :p 

"Sya, aku bukan nak tau kau buat pe kat rumah, jgn nak kecoh la kan" - korang mesti pikir mcm ni kan bila aku buat pendahuluan macam kat atas tu ! Haha, jangan nak menipu :p


My SATURDAY was AWESOME. Why? Bcuz dapat spent time dengan Shikin, Yoyai & Izzati. :)


Firstly, kiteorang pergi Sekolah Sri Puteri, Cyberjaya. Ada open day dekat situ. Nama event tu MAJAKA (Majlis Jalinan Kasih). Ni pun dapat invitation sebab Izzati dulu student Sri Puteri. But now dia dah jadi student SMK BTS :p 








Sampai je sekolah ternama tu, macam-macam reaction daripada student sana yang aku dapat tengok. Ada segelintir tu macam bajet je. I mean, kenapa nak tengok orang jeling-jeling pulak? Dah bagus sangat lah? Haha, please lah. Jangan pandang orang sebelah mata kayy.
But the rest semuanya okay, nice ^.^ 



Masa ni semua tgh menari o.O haha ;D



Okaaaaay, sekolah tu besar, macam hospital swasta -.- Jauh beza dengan SMK Bdr Tasek Selatan. Haha :D Actually MAJAKA tu ada macam-macam activiti until 10pm. Tapi, buat apa nak lama-lama dekat sana, tak biasa lah -.-


An ugly personality destroy a pretty face


Then.. Dah puas dekat situ, kiteorang away to Alamanda pula :D





Nampak tak texi dalam gambar tu? Okay ni cheq nak habaq siket -.- At first, kiteorang ingat nak pergi Alamanda naik taxi je. Then ada taxi berhenti, dia drop few boys dekat depan Sri Puteri jugak. Boys tu pun naik taxi dari Putrajaya Central, sama dengan kiteorang lah. Tapi, kiteorang kena bayar RM9 je. Boys tu pulak, kena bayar RM30. Okay, kiteorang dah mula rasa ada yang tak kena. -.- Izzati tanya dekat driver taxi tu, kalau nak pergi Alamanda, agak-agak berapa ringgit. Driver tu kata, satu kepala RM5. Haaa? Pelik, boleh pulak nak charge macam tu? Why tak pakai meter kan? Driver tu cakap, kalau pakai meter, mahal. Mybe boleh charge sampai RM30. Haaa? Whatdefuck -.- 
Ni bukan kes duit. Tapi ni dah kira kes nak menipu. Yela, memang lah kiteorang tak biasa dengan area sana, tapi macam tak masuk akal. Driver tu pun nampak mencurigakan. Dah lah kiteorang ni semua girls, so kiteorang putuskan nak naik bas je. =.=
Tapi driver taxi tu nak kacau kiteorang jugak masa tengah tunggu. Hey, orang dah tak nak naik taxi awak kan, awak sila lah blah -.- Tensioooooooon je. :p Report dekat boss awak baru tahu :p


Then.. Tunggu bas, naik bas, sampai Alamanda. Makan, jalan-jalan kejap and balik :D 









Okay, cukup sampai sini. Serious mengantuk. =.=
Just somethings to remind. GIRLS yang dah ada rupa paras cun, educated, talented, family orang berada or mybe high class punya person lah kan, please mind your words and action. Tak guna kalau jadi girls yang complete package from the out side, tapi attidue level class 3. Paham tak ? Tak ? Okay fine. Just live your life to the max :p Always be NICE :D Kbye.




No comments:

Post a Comment