Awesome Followers

Thanks for visiting my silly-billy blog. Thanks a lot for following and reading. Much love from me, Sya ♥

Wednesday, 30 November 2011

Heyyheyyheyyhello !


How you guys doin'? Awesome? Oh, good ! 


Hoyyeeeeeeeahhhh, setakat ni suka sangat sebab Liverpool vs Man City, 1-1. Then Liverpool vs Chelsea, 2-0. :D
Eh lupa. Malaysia vs Bahrain haritu. hrrrrr mula-mula semangat lah aku tengok. Lepas Bahrain dpt 3 goal, frust gilewww =.= Sokay, team Malaysia dah pulun habis kan, dah buat yang terbaik. :D How dare newspaper KOSMO ckp dorang malukan negara ! Apelah T.T


Cukup lah pasal bola. Nanti kalau jari jemari ni dah terlanjur menaip pasal Dirk Kuyt, Nazmi kecik, Wan Zack, Suarez, Khairul Fahmi semua, memang tak henti lah aku mengarut. Hehe:)


Usually I spend my time from 2pm until 5pm with study during this holiday. USUALLY lah kan. But today, 30.11.2011 I did something with my nieces. We made MUFFINS !! 
Around 2pm, my nieces, Anis and Erin came to my house and I started to teach them how to make muffin using my recipe. 


We made a lot muffin with different filling such as Oreo, m&n chocolate, Raisins and chocolate stick. 




#Ni tak masuk oven lagi. 



Adik aku memang suka makan apa yang aku masak. Muehehe :D Oh ya, pic tu dia tengah makan muffin filling chocolate. Yummmy! I like that muffin a LOT ! Bila makan, chocolate tu cair dalam mulut. Mmmmm Awesomeeeeee ! :)


Btw, recognize my nieces? Look here, ME and my lovely NIECES. 





Seeee, omey kan niece aku. ^.^ And aku pula MAKCIK GOJES. Eh takmau lah Makcik ! Kalau AUNTIE okay jugak. Hihi ! Tapi dorang tak panggil aku makcik, panggil KAK SYAA, aww lovely ! Haha :3



























Dear MAIDEN VENOM...
Shikin, Yoyai, Atyrah and Muner !!
Korang ingat lagi tak muffin ni? Yess, yang ni lah hasil penat lelah kita pergi beli barang nak buat muffin dekat chow kit and buat muffin dekat rumah aku dari pagi sampai petang. Haha, kelakar kan masa jual dekat kantin sekolah dulu? Muahaha segan sehh ! Unforgettable memories ! ;)




Best friend is someone who knows all about you and loves you anyway.
- Elbert Hubbard

Friday, 25 November 2011

Hello, I am here. :)

Assalamualaikum. 
Hello.
Hi my dearest sweet cute awesome readers
I still here.
Yes, I am here. 
Aaahhh chillax, i know you miss me :p 
Muehehe :)


Anyway this is a really stupid short entries !! 






Enjoy your awesome holidays :)


Hmm apa jenis blog writer aku ni. Haiyooo kejamnya aku, biarkan belog buruk ini tak ber-hapdet lepastu berhabuks, berdebu, berlumut semua ! *metafora melampau :p
Anyway bukan tak nak update blog. Ada banyak entry tapi tak publish. Why? Sebab aku kurang masa menghadap lappy ni. So sory yaa wahai entry sebab biarkan kau jadi draft je. Hehe :D


Holidays aku? Oh yaa, lotsaaaaaaaaaaaaaaaa activities !! ^.^
K bye, gtg !



Friday, 4 November 2011

No one, but only me. :)

Sungguh cantik memakai tiara,
Tapi cantik tidak abadi,
Assalamualaikum pembuka bicara, 
Teruskan membaca kalau sudi. :) 




##Haa, budi bahasa budaya kita !! See, dah mula lah aku nak berpantun ni. Maklumlah, anugerah PEMANTUN TERBAIK SEKOLAH jatuh ke tangan aku tahun lepas, nak buat macam mana. :) *kay sory, ter-poyo seketika :D


Click the picture to see "more"


Kay, these few days, were making me tired. Seriously, I AM TIRED. But, I still have fun with my friends. I AM TIRED of this feeling. TIRED of keeping my feeling for you alone. Never mind, I WILL try to ignore you and pretend like I have no feeling for you. I WILL.


#I don't mind my friends didn't like you. Saying bad things about you. But you've got something that made me fall for you. But now I think its over. I cant keep being like this anymore. At least I am glad that we both have a great conversation , texting , calling and awesome hanging out then watching 3d movie together for me. Although all that silly things happened once in my life time. I will never forget it :) 
PS - Whenever I saw you and remind about the memories, I cant stop smiling..Such a silly things n fool me.. :)


#For the crush.. Yes, I had a crush on you. Serious. I admire you. I am dying to start a conversation with you but I cant. I dont have enough strength to do that. Sokayy, i want to move on. I will find someone almost perfect like you. :)




Dear LIFE, I want to stop loving someone who cant love me back. I want to stop fall for someone who didnt accept me just the way I am. I want to stop having a crush.. Mybe I dont deserve to be somebody to someone. Or mybe I am too choosy. Whatever, I have to focus on my study. SPM next year. I have to struggle. :)




K enough bout my silly epic romance. Now.... 


WASABI GANG !!!!!! :D






Kiteorang ada satu video baru upload dekat youtube. Made by ME :D 
Video tu ada medley few lagu yang agak catchy kot. So, tengok lah ye. It just for fun. 
Kiteorang tak harapkan apa-apa asalkan friendship ni kekal hingga akhir hayat. :)
Lebiu WASABI GANG :D 




So, nanti update entry baru. Im kinda blurr, speechless, hopeless, stupid, freaks now -.- Duno why why why -.-



Mybe, KECIWWWWWWAAAAA dgn result FINAL EXAM kot. :'( Haihh next entry okeyy !! :)

K bye lovers :)