Awesome Followers

Thanks for visiting my silly-billy blog. Thanks a lot for following and reading. Much love from me, Sya ♥

Wednesday, 30 November 2011

Heyyheyyheyyhello !


How you guys doin'? Awesome? Oh, good ! 


Hoyyeeeeeeeahhhh, setakat ni suka sangat sebab Liverpool vs Man City, 1-1. Then Liverpool vs Chelsea, 2-0. :D
Eh lupa. Malaysia vs Bahrain haritu. hrrrrr mula-mula semangat lah aku tengok. Lepas Bahrain dpt 3 goal, frust gilewww =.= Sokay, team Malaysia dah pulun habis kan, dah buat yang terbaik. :D How dare newspaper KOSMO ckp dorang malukan negara ! Apelah T.T


Cukup lah pasal bola. Nanti kalau jari jemari ni dah terlanjur menaip pasal Dirk Kuyt, Nazmi kecik, Wan Zack, Suarez, Khairul Fahmi semua, memang tak henti lah aku mengarut. Hehe:)


Usually I spend my time from 2pm until 5pm with study during this holiday. USUALLY lah kan. But today, 30.11.2011 I did something with my nieces. We made MUFFINS !! 
Around 2pm, my nieces, Anis and Erin came to my house and I started to teach them how to make muffin using my recipe. 


We made a lot muffin with different filling such as Oreo, m&n chocolate, Raisins and chocolate stick. 




#Ni tak masuk oven lagi. 



Adik aku memang suka makan apa yang aku masak. Muehehe :D Oh ya, pic tu dia tengah makan muffin filling chocolate. Yummmy! I like that muffin a LOT ! Bila makan, chocolate tu cair dalam mulut. Mmmmm Awesomeeeeee ! :)


Btw, recognize my nieces? Look here, ME and my lovely NIECES. 





Seeee, omey kan niece aku. ^.^ And aku pula MAKCIK GOJES. Eh takmau lah Makcik ! Kalau AUNTIE okay jugak. Hihi ! Tapi dorang tak panggil aku makcik, panggil KAK SYAA, aww lovely ! Haha :3



























Dear MAIDEN VENOM...
Shikin, Yoyai, Atyrah and Muner !!
Korang ingat lagi tak muffin ni? Yess, yang ni lah hasil penat lelah kita pergi beli barang nak buat muffin dekat chow kit and buat muffin dekat rumah aku dari pagi sampai petang. Haha, kelakar kan masa jual dekat kantin sekolah dulu? Muahaha segan sehh ! Unforgettable memories ! ;)




Best friend is someone who knows all about you and loves you anyway.
- Elbert Hubbard

No comments:

Post a Comment