Awesome Followers

Thanks for visiting my silly-billy blog. Thanks a lot for following and reading. Much love from me, Sya ♥

Monday, 5 December 2011

Help Me !

Hello my dear ! :)
Its MONDAYYY and I like it. Haha :D

Eh my dear, not feeling well yaa? Alolo kesiannya, selsema yaa? Nah click sini !! Click click click !! :D



Okay cuti memang lah best kan. Betul tak? Yelah, takyah nak bangun awal pagi, pegi sekolah, buat homework, blah blah blah whatever~ Hihi. 
Then, siapa rasa badan dia makin berisi sejak cuti sekolah ni? SAAYAAAAA !! Haha :D
#Seriously tak bangga pasal ni. =.=




#Hm pic sekitar bulan 3, 2011. Berat baru 47kg sehh =.= Now? Hehe~


Apa dah jadi pun aku taktau lah. Hm mybe cuz since cuti ni, asyik makan je. Makan yang sedap-sedap pulak tu. Memang tak boleh control lah. Muehehe :D
Oh okay jangan risau. Boleh kurus balik, bukan naik banyak sangat kot. Hee :D




Orite, Fitnesse + Low Fat Milk = My breakfasssst ! Usually memang ni lah breakfast aku. 
Breakfast dah okay, but.... Bila time LUNCH & DINNER, tak control pulak bila cuti ni. Haihhh tak boleh jadi !! 




Okay Sya, ingat Avril Lavigne~ Ingat AL~ Ingat AL~ LOL why AL ? Frankly speaking, i adore her a lot since i was 13 ! She has gorgeous body, awesome style instead of great voice
#Cehh, kononnya nak body lawa mcm AL ? No wayy lah Syaa. Hahahaha :D


Okay, bye!

No comments:

Post a Comment