Awesome Followers

Thanks for visiting my silly-billy blog. Thanks a lot for following and reading. Much love from me, Sya ♥

Wednesday, 7 December 2011

Its about POLKA DOTS~!

Hello ! :)

Harini bangun awal pagi, then hapdett belog buruks ini. Update pasal apa? Hm about something I did last nite that interrupting my time to watch Cinta Elysa. Haha, dah tak dpt focus nak tengok cerita tu. Haihh ada Johan dgn Adam Shah tu, mana boleh terlepas. Muehehhe! 


Cakap pasal AdamShah kan kan, awww like it babesssss ! Dapat snap pic dengan dia haritu. Awww likeee it ahahaha :D 


#sweet kan kami. hehe


Actually last nite, pukul 8 lebih macam tu la, ME and MY 2ND SIS buat apam polka dots. Tapi apam tu sya letak filling blueberry. Slurrrppppp, sedap gilewww. Ahahaha *tak malu*


#Belum masak lagi. 

#Hasilnyaaa !! Tgk huruf U tu, terlebih blueberry. Eeee lagilah sedap! ahaha :D


First time try, so tak omey sangat lah rupanya. Takpe, second time try nanti dah expert letuuww, boleh jual, buat bisnes untuk jana pendapatan time cuti sekolah. Haha :p


Nak rasa tak? Tell me okayy ! ;) Tell me, tell me, tell me, love me ! Hehe :D Byee ;)



No comments:

Post a Comment