Awesome Followers

Thanks for visiting my silly-billy blog. Thanks a lot for following and reading. Much love from me, Sya ♥

Friday, 27 January 2012

Happy Birthday Qi-Ra-Zow ^.^

Assalamualaikum & Hello ! :)

Harini rajin pulak blogger yang cantik, manis, ayu ni nak update blog buruks ni. *Gedik*
So korang rajin-kan-lah diri korang tu, untuk baca entry terbaru ni okays ? :D

TODAY. 27.01.2012. FRIDAY.

Happy Birthday to You !! 
Happy Birthday to You !!
Happy Birthday to You !!
Happy Birthday to.......SHIKIN !!! ^_^

Oh wait, siapa SHIKIN ? 



SHIKIN SAIFULLIZAN or nama glamer kat Fb, Shikin Qirazow from class 5 Bestari. Leader Wasabi Gang. Itu SMKBTS dia pegang. 
Hahahahaha *peace*

She just my bestie. A very hyper-super-crazy-awesome bestie




Shikin ni dia kadang-kadang bising. Hihi. Suara dia korang boleh dengar sampai 3 blok jauhnya. Hahaha :D Dia ceria. Selalu buat member happy. Tapi bila dia punya pemalu muncul, tu yang macam pelik sikit. Hihiww :3
Thanks Shikin cuz jadi kawan aku. Walaupun aku ni kadang-kadang gedik, manje sikit dengan kau and Wasabi Gang, korang redha je, layan je perangai aku kan. Hihik. :3
Aku doakan kau happy selalu and SPM gempak !! ^.^

Anyway, Happy 17th birthday ! Ni je yang mampu -


Kek Hazel Cheese. ME & Wasabi Gang tau kau suka kek cheese ! :3

Kay kayy lain cerita :)

Tengok ni -


Okayy. Tu ringkasan jadual saya Monday - Friday. Boring rite? Biasalah. Budak sekolah lagi. Haha :B 

- SEKOLAH - BUAT HOMEWORK - STUDY -

Lebih kurang macam tu lah rutin harian saya. Tapi, kadang-kadang berubah mengikut kepentingan. 
Sometimes stayback dekat sekolah sampai petang, study or buat homework. Sometimes homework banyak sangat sampai ke malam tak siap lagi. So tak dapat study. Sometimes takde homework, petang and malam pula jadi masa untuk study. Kalau tertidur petang, memang tak jalan lah rutin ni. Hihi :3 Nampak tak permainannya sekarang ni ? Nampak tak ? Hehe :D

Ni semua persediaan untuk SPM. Haihh cakap pasal SPM je, rasa macam nak meroyan. LOL =.=

Rutin hari Sabtu and Ahad pula entry lain saya story-molly. (:

Online? Bila free :)


Haritu ada Ujian Penilaian AddMath. 10 soalan je pun, masa 1 jam, chapter 1-4. TAPI dah rasa macam SE-TUH-PID gila masa jawab tu. Ni lah akibatnya bila tak rajin ulangkaji AddMath. 
Chegu AddMath dekat tuition saya kata, kalau nak terer AddMath, setiap hari kena buat latihan at least 1 hour. Then setiap hari kena revised chapter yang dah lepas, at least 1 hour. U did that, u can score A's in SPM. 
BUT ME... Dulu buat latihan AddMath macam seminggu sekali je. Hahahah =.="
So this year takkan buat macam tu lagi. :3

Okays. PELIK bila aku snap pic macam ni. Kononnya muka happy? Erk. Pelik lah muka aku. 
>,<"
Dah, last pic tu senyuman mesra aku untuk korang yang sudi baca blog buruks and entry tak seberapa ni. K thanks ! Byeeeeeeeeeeeeeeee :D

Lebiu Crizsya 





Thursday, 5 January 2012

Tu-tau-zen Twel-vevvv

Hello 2012
Nice to meet chuu dear 2012 ! Hope we can be great together ! :p


Hello belog ! Hello readerz ! 
Wahhh, lamanya tak hapdet belog buruks ni. Dh berzaman kot. Hee.


Anyway, today is the 5th day of 2012. Still not too late to wish a Happy New Year to you guys? Haha, sorry. Happy Belated New Year, babes and dudes. :p


Okay ! 


Bila new year, ni lah ayat paling bosan yang selalu didengari - New Year, New Me :D
Yaa, masa kecik-kecik dulu saya selalu lah pakai ayat ni. Hahahaha :p Tapi sekarang ni dah Form 5 wei, tak main lah ayat cenggitu lagi ! 
So, ni lah ayat saya utk tahun 2012 -


New Year, Same Me, Different Attitudes, Many Targets. ^^

Aww chak ! Saya SYAA, nak pegi sekolah dah masa ni :p Haha!

Azam 2012 saya lebih kepada schooling and studying. SPM tahun ni, nak target straight A's. Tapi masa Form 4 dulu tak pernah lagi dapat straight A's. So tahun ni nak try the best !! 
PMR boleh dapat straight A's. Tapi kalau SPM ni, keyakinan tu dah kurang la. Cuz macam susah je sume subject. =.=
I mean kan.. 
Biology, Physics, Chemistry, Add Math & Math tu kalau study watlek je, memang tak lekat dekat otak. 
Hm tu lah, masa Form 4 dulu banyak main-main je !! Ish =.=
Okay ada lah sikit nyesal tu tapi nak buat macam mana? Perjuangan mesti diteruskan !

I hope can do the best. Pray me some luck yaa? Lav chu :p

Ps : //Itew nak jadi Engineer bileww besa nantieww// 

Some random schooling things! Last year punya beg sekolah, Professor's school uniform, Martin's things and more lah ! Haha =.=

Btw, sekolah pun dah start so I'm kinda buzy. Maybe tak selalu sangat update blog macam dulu, tapi akan tetap update walaupun seminggu sekali ! ^^,

Okay bye ! :D 

Ehh chop ! 

Okayyy byeeee ! :D
Take care everybodyy !

Siapa calon SPM 2012 ? Click sini, Soalan Bocor SPM Sejarah 2012 . Seriously lah, kalau keluar soalan macam ni, aku gelak terguling-guling dalam dewan exam nanti ! Hahahaha :D