Awesome Followers

Thanks for visiting my silly-billy blog. Thanks a lot for following and reading. Much love from me, Sya ♥

Friday, 27 January 2012

Happy Birthday Qi-Ra-Zow ^.^

Assalamualaikum & Hello ! :)

Harini rajin pulak blogger yang cantik, manis, ayu ni nak update blog buruks ni. *Gedik*
So korang rajin-kan-lah diri korang tu, untuk baca entry terbaru ni okays ? :D

TODAY. 27.01.2012. FRIDAY.

Happy Birthday to You !! 
Happy Birthday to You !!
Happy Birthday to You !!
Happy Birthday to.......SHIKIN !!! ^_^

Oh wait, siapa SHIKIN ? 



SHIKIN SAIFULLIZAN or nama glamer kat Fb, Shikin Qirazow from class 5 Bestari. Leader Wasabi Gang. Itu SMKBTS dia pegang. 
Hahahahaha *peace*

She just my bestie. A very hyper-super-crazy-awesome bestie




Shikin ni dia kadang-kadang bising. Hihi. Suara dia korang boleh dengar sampai 3 blok jauhnya. Hahaha :D Dia ceria. Selalu buat member happy. Tapi bila dia punya pemalu muncul, tu yang macam pelik sikit. Hihiww :3
Thanks Shikin cuz jadi kawan aku. Walaupun aku ni kadang-kadang gedik, manje sikit dengan kau and Wasabi Gang, korang redha je, layan je perangai aku kan. Hihik. :3
Aku doakan kau happy selalu and SPM gempak !! ^.^

Anyway, Happy 17th birthday ! Ni je yang mampu -


Kek Hazel Cheese. ME & Wasabi Gang tau kau suka kek cheese ! :3

Kay kayy lain cerita :)

Tengok ni -


Okayy. Tu ringkasan jadual saya Monday - Friday. Boring rite? Biasalah. Budak sekolah lagi. Haha :B 

- SEKOLAH - BUAT HOMEWORK - STUDY -

Lebih kurang macam tu lah rutin harian saya. Tapi, kadang-kadang berubah mengikut kepentingan. 
Sometimes stayback dekat sekolah sampai petang, study or buat homework. Sometimes homework banyak sangat sampai ke malam tak siap lagi. So tak dapat study. Sometimes takde homework, petang and malam pula jadi masa untuk study. Kalau tertidur petang, memang tak jalan lah rutin ni. Hihi :3 Nampak tak permainannya sekarang ni ? Nampak tak ? Hehe :D

Ni semua persediaan untuk SPM. Haihh cakap pasal SPM je, rasa macam nak meroyan. LOL =.=

Rutin hari Sabtu and Ahad pula entry lain saya story-molly. (:

Online? Bila free :)


Haritu ada Ujian Penilaian AddMath. 10 soalan je pun, masa 1 jam, chapter 1-4. TAPI dah rasa macam SE-TUH-PID gila masa jawab tu. Ni lah akibatnya bila tak rajin ulangkaji AddMath. 
Chegu AddMath dekat tuition saya kata, kalau nak terer AddMath, setiap hari kena buat latihan at least 1 hour. Then setiap hari kena revised chapter yang dah lepas, at least 1 hour. U did that, u can score A's in SPM. 
BUT ME... Dulu buat latihan AddMath macam seminggu sekali je. Hahahah =.="
So this year takkan buat macam tu lagi. :3

Okays. PELIK bila aku snap pic macam ni. Kononnya muka happy? Erk. Pelik lah muka aku. 
>,<"
Dah, last pic tu senyuman mesra aku untuk korang yang sudi baca blog buruks and entry tak seberapa ni. K thanks ! Byeeeeeeeeeeeeeeee :D

Lebiu Crizsya 





No comments:

Post a Comment