Awesome Followers

Thanks for visiting my silly-billy blog. Thanks a lot for following and reading. Much love from me, Sya ♥

Thursday, 5 January 2012

Tu-tau-zen Twel-vevvv

Hello 2012
Nice to meet chuu dear 2012 ! Hope we can be great together ! :p


Hello belog ! Hello readerz ! 
Wahhh, lamanya tak hapdet belog buruks ni. Dh berzaman kot. Hee.


Anyway, today is the 5th day of 2012. Still not too late to wish a Happy New Year to you guys? Haha, sorry. Happy Belated New Year, babes and dudes. :p


Okay ! 


Bila new year, ni lah ayat paling bosan yang selalu didengari - New Year, New Me :D
Yaa, masa kecik-kecik dulu saya selalu lah pakai ayat ni. Hahahaha :p Tapi sekarang ni dah Form 5 wei, tak main lah ayat cenggitu lagi ! 
So, ni lah ayat saya utk tahun 2012 -


New Year, Same Me, Different Attitudes, Many Targets. ^^

Aww chak ! Saya SYAA, nak pegi sekolah dah masa ni :p Haha!

Azam 2012 saya lebih kepada schooling and studying. SPM tahun ni, nak target straight A's. Tapi masa Form 4 dulu tak pernah lagi dapat straight A's. So tahun ni nak try the best !! 
PMR boleh dapat straight A's. Tapi kalau SPM ni, keyakinan tu dah kurang la. Cuz macam susah je sume subject. =.=
I mean kan.. 
Biology, Physics, Chemistry, Add Math & Math tu kalau study watlek je, memang tak lekat dekat otak. 
Hm tu lah, masa Form 4 dulu banyak main-main je !! Ish =.=
Okay ada lah sikit nyesal tu tapi nak buat macam mana? Perjuangan mesti diteruskan !

I hope can do the best. Pray me some luck yaa? Lav chu :p

Ps : //Itew nak jadi Engineer bileww besa nantieww// 

Some random schooling things! Last year punya beg sekolah, Professor's school uniform, Martin's things and more lah ! Haha =.=

Btw, sekolah pun dah start so I'm kinda buzy. Maybe tak selalu sangat update blog macam dulu, tapi akan tetap update walaupun seminggu sekali ! ^^,

Okay bye ! :D 

Ehh chop ! 

Okayyy byeeee ! :D
Take care everybodyy !

Siapa calon SPM 2012 ? Click sini, Soalan Bocor SPM Sejarah 2012 . Seriously lah, kalau keluar soalan macam ni, aku gelak terguling-guling dalam dewan exam nanti ! Hahahaha :D


No comments:

Post a Comment