Awesome Followers

Thanks for visiting my silly-billy blog. Thanks a lot for following and reading. Much love from me, Sya ♥

Monday, 6 February 2012

Buku pun 1 Malaysia??

HELLO !
K i'm so tired now. SERIOUSLY
Tapi takpe. Sebab awak yang tengah baca entry ni, haa yes, awak lah sape lagi. Saya sanggup menaip entry kali ni jugak. Hargailah sikit pengorbanan saya ni. K mengarutssssss :)

SALAM MAULIDUR RASUL ~!~!
# Alangkah indahnya hidup ini.. Andai dapat ku tatap wajahmu.. Kan pasti mengalir air mataku.. :') - Bait-bait lagu Raihan. 

K now ni nak hapdet sikit pasal what happen telah terjadi. ??? Haha, see. Ayat pun dah tunggang - langgang..

Last FIRDAY - 03.02.2012

Me and my Wasabyy Gang went to PWTC. For what? Hey takkan you guys tak tahu ada ekspo buku 1 Malaysia. Biasalah we all ni kan nerdy, memang suka buku. Haha, kidding. :p






Tapi dengar cerita KL BOOK FESTIVAL tahun ni bulan 6 nanti. Wahhh so late rite !! =.=" I dont know why tapi pergi pesta buku memang best. Banyak orang? YES. Kena redah lautan manusia. Rimas pun ada jugak. Tapi kalau dah suka nak buat macam mana. Hihiww :)



Me and ADILA !
Dia ni banyak jadi admin fan page korea aw, such as page BOYFRIEND

Time ni kiteorang dah nak balik. Tapi before balik tu bergedik manja jap, snap beberapa pictures dekat depan hotel Seri Pacific. Hihik ^.^



 After that pergi mall dekat depan PWTC tu, The Mall eh nama dia? Entah lah. Kiteorang makan jap dekat foodcourt. Kenyang perut, balikkkkkkkkkkk !! Haha :D


Oh yaa, dekat ekspo tu saya ada lah beli beberapa buku sikit. 


Buku ni haa !! Menarik perhatian aku. Btw ada banyak lagi buku yang menarik perhatian, tapi lek dulu. Beli satu dulu. :] Buku ni best !! Seriously !! ^.^

Lepas tu ada beli buku exercise Bio, Physic, Chemistry, Add Math and Mod Math. 

Nak tahu tak, masa dekat Ekspo tu tertarik dengan seni tulisan Khat. Lawa gilaaaa. 


Kay laa. Nantikan next entry aww !! Bye ~!~! :)


No comments:

Post a Comment