Awesome Followers

Thanks for visiting my silly-billy blog. Thanks a lot for following and reading. Much love from me, Sya ♥

Thursday, 29 March 2012

Late night..

Hello lifeless.

Late at night, when I can't sleep..I think about you and me and what we used to be.

Dia buat apa? Dia tengah usha diary dia yang penuh dgn pic girl dia suka tu :')


Siapa tak kenal Mario Maurer? Dia lah hero cerita ni. :-*


Tu movie kesukaan Sya. SERIOUSLY
Tajuk movie tu Crazy Little Thing Called Love - First Love.
First time tengok movie tu last year. Tengok kat youtube ! >,<"
Now baru perasan, full movie ni dah takde kat youtube. Alaaa sedih nya cuz tak download movie ni dulu. :'(
Tengok scene dalam movie ni...hm.. buat tersenyum.. :') Awesome gila first love dorang !

Tapi..

Tu movie boleh cerita la. Realiti? Yeah. Ada juga yang sweet and lagi sweet. 

Tapi.. Sweet tu sweet jugak lah kan.. The pain is always behind the sweet things. Betul ke tak? I'm just saying.. 


Single and in a relationship are just titles. Your heart determines your true relationship status.


Wednesday, 28 March 2012

Crazy little thing..

Hello lifeless.



Seteruk mana pun sakit hati ini, sayangku kekal selamanya.
Sejauh mana pun aku melarikan diri, sayangku hanya 'dia'..


Monday, 26 March 2012

Checkmate, you die !

Hi ! 
Lambatnya aku publish entry pasal Chess Tournament ! >,< 
Sorry, ada masalah technical sikit. :P

Anyway, 19-23 Mac haritu ada chess tournament dekat SMK SRI SAUJANA. Tahun ni dah kali ketiga aku join chess tournament. 

Tahun ni Sya masuk tournament untuk GROUP and INDIVIDUAL. Alhamdulillah, untuk group yang terdiri daripada ME, Saidatul, Adila and Farah, kiteorang dapat 5th place. Kiteorang dapat pergi next level. ^_^

Sai - Sya - Dila - Fara 
Group, SMK BTS :D

Untuk individual under 18 pula, Sya dapat 13th place. Kira okay lah tu. Lawan semuanya hebat-hebat.  Anddd, Sya dapat pergi next level jugak. ^_^


Kebanyakkan player tahun ni, semua muka sama je. Player same je yang main tiap2 tahun. =.= Hebat2 pulak tu, terutamanya player from SMK Sri Hartamas. 

K have a look, ni semua pic masa last day tournament ! (:


Muka nervous.



Farah and Saidatul.


SMK Sri Sentosa. 

SMK Bukit Jalil.

SMK Sri Hartamas. First place. Why oh why mereka ni hebat sangat 0.0"

Maktab Tentera Darat (MTD).

SMK Victoria

Methodist Boy School KL. First place.

Muka kalah junior kiteorang. Hihik >,<

Gurlssssss, I'm so proud of you ALL !! :D

Okay tu jelah k. 
Hopefully, dapat buat yang lebih baik bila lawan peringkat negeri nanti. 
Tahun ni last dapat join activity sekolah. Next year, dah takde dah. :)
Seronok main chess ni !!! Try lah wei :D 

.Sai and SYAA.
// MAJULAH CHESS UNTUK NEGARA // 

Byeeeeeee (:

Friday, 16 March 2012

Aku masak, kau makan je lah wahai KRS ! :D

Ola ! Assalamualaikum :)


Entry kali ni, macam album gambar. You guys scroll je lah sampai bawah, usha setiap gamba k.  Heheww :3


Actually, 9,10,11 Mac haritu, ME and MY WASSSSABY GANG jadi AJK MASAKAN untuk camping Kadet Remaja Sekolah SMKBTS.


Syok wey wa cakap sama lu ! 
Kiteorang masak, kiteorang rasa, kiteorang makan. Pastu kalau setan dah bisik kat telinga suruh jadi tamak, haaa, tambah lebih-lebih lah apa yang dimasak tu. Untung lah sedap. Kaaaaaaaaaaaaan ! >,<





## Orang tua-tua kata kalau dua sudip dalam satu kuali, nanti bila besar kita share suami. Ahh no way kan Nyssa Yusof !! :3

## Tengok tu syok je Nyssa Yusof mengarah orang ! *candid*

## Muka tak puas hati? Hihiw :3

## Senior KRS. Muka Hazeek bila tak tidur memang macam ni. Haha :D

Kena ragging ke ni? Haa padan muka >,< 

Kami lah AJK MASAKAN CAMPING KRS 2012 ! :D
- Dyla, Fara, Sya, Nyssa, Shikin, Tyrah-


Banyak gila memory and tunjuk ajar yang aku dapat. Lepas ni takde lah aku jadi anak dara tak pandai masak lagi. :p
Kay ! Next entry coming soon !