Awesome Followers

Thanks for visiting my silly-billy blog. Thanks a lot for following and reading. Much love from me, Sya ♥

Friday, 16 March 2012

Aku masak, kau makan je lah wahai KRS ! :D

Ola ! Assalamualaikum :)


Entry kali ni, macam album gambar. You guys scroll je lah sampai bawah, usha setiap gamba k.  Heheww :3


Actually, 9,10,11 Mac haritu, ME and MY WASSSSABY GANG jadi AJK MASAKAN untuk camping Kadet Remaja Sekolah SMKBTS.


Syok wey wa cakap sama lu ! 
Kiteorang masak, kiteorang rasa, kiteorang makan. Pastu kalau setan dah bisik kat telinga suruh jadi tamak, haaa, tambah lebih-lebih lah apa yang dimasak tu. Untung lah sedap. Kaaaaaaaaaaaaan ! >,<





## Orang tua-tua kata kalau dua sudip dalam satu kuali, nanti bila besar kita share suami. Ahh no way kan Nyssa Yusof !! :3

## Tengok tu syok je Nyssa Yusof mengarah orang ! *candid*

## Muka tak puas hati? Hihiw :3

## Senior KRS. Muka Hazeek bila tak tidur memang macam ni. Haha :D

Kena ragging ke ni? Haa padan muka >,< 

Kami lah AJK MASAKAN CAMPING KRS 2012 ! :D
- Dyla, Fara, Sya, Nyssa, Shikin, Tyrah-


Banyak gila memory and tunjuk ajar yang aku dapat. Lepas ni takde lah aku jadi anak dara tak pandai masak lagi. :p
Kay ! Next entry coming soon !


No comments:

Post a Comment