Awesome Followers

Thanks for visiting my silly-billy blog. Thanks a lot for following and reading. Much love from me, Sya ♥

Monday, 26 March 2012

Checkmate, you die !

Hi ! 
Lambatnya aku publish entry pasal Chess Tournament ! >,< 
Sorry, ada masalah technical sikit. :P

Anyway, 19-23 Mac haritu ada chess tournament dekat SMK SRI SAUJANA. Tahun ni dah kali ketiga aku join chess tournament. 

Tahun ni Sya masuk tournament untuk GROUP and INDIVIDUAL. Alhamdulillah, untuk group yang terdiri daripada ME, Saidatul, Adila and Farah, kiteorang dapat 5th place. Kiteorang dapat pergi next level. ^_^

Sai - Sya - Dila - Fara 
Group, SMK BTS :D

Untuk individual under 18 pula, Sya dapat 13th place. Kira okay lah tu. Lawan semuanya hebat-hebat.  Anddd, Sya dapat pergi next level jugak. ^_^


Kebanyakkan player tahun ni, semua muka sama je. Player same je yang main tiap2 tahun. =.= Hebat2 pulak tu, terutamanya player from SMK Sri Hartamas. 

K have a look, ni semua pic masa last day tournament ! (:


Muka nervous.



Farah and Saidatul.


SMK Sri Sentosa. 

SMK Bukit Jalil.

SMK Sri Hartamas. First place. Why oh why mereka ni hebat sangat 0.0"

Maktab Tentera Darat (MTD).

SMK Victoria

Methodist Boy School KL. First place.

Muka kalah junior kiteorang. Hihik >,<

Gurlssssss, I'm so proud of you ALL !! :D

Okay tu jelah k. 
Hopefully, dapat buat yang lebih baik bila lawan peringkat negeri nanti. 
Tahun ni last dapat join activity sekolah. Next year, dah takde dah. :)
Seronok main chess ni !!! Try lah wei :D 

.Sai and SYAA.
// MAJULAH CHESS UNTUK NEGARA // 

Byeeeeeee (:

No comments:

Post a Comment