Awesome Followers

Thanks for visiting my silly-billy blog. Thanks a lot for following and reading. Much love from me, Sya ♥

Wednesday, 25 April 2012

Rindu.

Hello my fellas. 
How's everyone doing? Fine? Awesome? Good. =)
Haihhhh dah berminggu tak online, rindunya dekat blog buruks ni !


So nowwww. Some updates from me.
I'm just fine. Buzy, biasalah. 
Schooling yang memenatkan. Study yang memeningkan. Sakit yang mendera. 
AHHHHHHHHHHHHHH. Tension. =.= 


The WASABYYY. Senioritass BTS-ians.

Dah, ni cuma update lepas rindu je. K bye. :B




Tuesday, 10 April 2012

Yeayy, I'M ADORABLE 17 ^.^

Hello fellas ! :)

Hm, sekarang ni susah sikit lah nak update belog buruks ni. Buzy sikit. :'( 

By the wayyyyy, 

2nd April 2012 - MONDAY 

MY BIRTHDAYYYYYYYYY :D
Saya sudah adorable 17 tahun ni ^.^ Dah besar dah kan. Boleh jadi bini orang dah. :B Haha !

Firstly... 
Thanks semua yang wish birthday saya okay ! :'D  






Thanks Shikin ! Kau memang selalu takdo credit sebab asyik buat mobile internet je. Hihik *peace*


From Tashaaa, classmate yang selalu berdebat sape lagi comel antara kiteorang. Huhuk :3


Atie ! My classmate yang menjadi kakiLike tegar dalam fesbuk. Hoho :D

Ni classmate since form 1 lagi ! Tapi masuk form 4 baru sekepala en ^^, Thanks marzuk !


Ni kawan masa zaman join competition F1 dulu. 
Thankyou cuz at least remember my bufday ! 




Thankyou for this and update dekat blog yaa my new classmate - Nawa ! So cute lah :D

And thankyou everyone yang wish dekat inbox facebook ! Sory ada yang tak reply.. Macam yang saya cakapkan, saya agak buzy, online pun jarang. Sory kay.. ^_^
















Thankyou agaaaaaaaain :'D

Second... Ni cerita pasal surprise yang saya dapat. >,<"

Masa tu kan hari Isnin.. So saya ada terfikir nak stayback dekat sekolah, buat homework. Lagipun malas nak balik rumah awal masa tu. 
Tapi tak jadi stayback... Si Shikin dengan Adreanna suruh balik.. =.="
Sya jadi curious nak balik cuz si Shikin ni cakap, " Sya, pegi balik, online ! "
Sya pun jadi curious....kenapa suruh online eh.. Terfikir gak dorang ada buat something ke kat facebook..
So.. Sya pun kemas barang and balik..
Sampai je rumah, dah lah tak terus pergi mandi and tukar baju, Sya terus on laptop and then online..
Terkejut cuz ramain jugak orang yang wish birthday sya dekat FB :')
Tengah syok online tu, tiba-tiba pukul 2 lebih macam tu lah, ada orang ketuk pintu !
Sya pergilah intai sape yang ketuk pintu tu !
Rupanyaaaa.....
My bestfriendsssss semua ada ! :'D
Dorang bawa chocolate cake, cheezy wedges *home made by Yoyai*, ice cream and more ! Siap nyanyi lagu happy birthday lagi masa buka pintu tu !
OH MYYYYY.....


*hadiah*

Terharu.... Rasa macam nak menangis :') 

Tu lah birthday surprise yang Sya takkan lupa.. :') Sayang jugak mereka tu kat itew kannn.. Hihik :3




Thank you Yoyai, Shikin, Tyrah, Adell, Fara, Adreanna and Zaty !! :'D
-CS-

Sunday, 1 April 2012

A big cry :'D

Kayy banyak benda tak dapat nak update dekat blog buruk ni. Acano nak buat, buzy. =.="


Hello fellas (: Hopefully you guys are doing fine now ^.^


30 MAC 2012 merupakan birthday one of my WASSSABYY GANG, she is ADREANNA ! Dia tu awesome weh ! Sayang gila aku dekat dia. Dia la yang amat memahami. Sometimes dia tengok muka aku dia boleh agak aku tengah pikir pasal apa. Huhuk :B Oh yaa, dia tu good advisor tau ! ^.^ 
Sya - Nyssa - Adreanna !

WASSABYY buat surprise last minute utk dia. Masa tu dalam class BM, kena buat karangan tapi tak buat pon...CUZ... ME, Nyssa & Shikin duduk berbincang pasal macam mana nak kasi surprise dekat dia.
Firstly Shikin kasi idea, order pizza domino's utk Adrianna. WASSABYY sume share2 lah duit sikit kan. 
Masa rehat, tugas Shikin pergi order Piza. 
ME and Farra pulak rehat dekat canteen dgn Adrianna. 
Atyrah, Adell and Nyssa pulak stay dekat class, tulis besar2 kat whiteboard - HAPPY BIRTHDAY ADREANNA. Semuanya berjalan lancar.


Masa dah habis rehat tu, aku terlupa tugas aku yang seterusnya -.-" Patutnya aku kena lengah-lengahkan masa, biarkan si bufday girl tu masuk class lambat. Lagipun lepas rehat, cikgu Math tak masuk class. Tapi aku lupooo nak lengah-lengahkan masa. >,<"
Nasib baik Atyrah muncul kat luar class ! So si bufday girl pun tak sempat lah masuk class cuz Atyrah ni pandai gila buat drama ! Si Atyrah ni ajak si bufday girl pergi library lah, teman jumpa cikgu lah, pergi tandas lah. Haha :D 
Then, aku masuk class, sediakan satu kad utk Adrianna. Card tu simple je. Ada signature sume student class 5Bestari and ucapan ! ^.^ 
Tapi... lagi 15 minit camtu kot pizza nak sampai, bufday girl dah masuk class. Aisehh. Kena pakai plan B ! 
MASA DIA MASUK CLASS, TERKEJUT BETUL MUKA DIA SEBAB SATU CLASS WISH HAPPY BIRTHDAY, NYANYI LAGU BIRTHDAY AND KASI CARD ! ^.^ 
MUKA TERKEZUUUUT tu tak leh lupa lah ! Haha :D
Then, lepas sume dah cool.....pizza dah sampai kat depan gate sekolah. 
ME, Shikin, Adell, Fara & Zaty masuk class with Sir Chan ( our class teacher ) sambil bawak pizza utk Adreanna ! 
OHMYYYYGOD, MUKA DIA TERKEZUUUUT LAGI LEPAS TU SIAP CRY LAGI. Alolo menyentuh perasaan sungguh ! :')




Then malas cite lah ape jadi. Cube korang imagine je lah ye kalau rajin. Huhuww :3



Memang AWESOME (: