Awesome Followers

Thanks for visiting my silly-billy blog. Thanks a lot for following and reading. Much love from me, Sya ♥

Tuesday, 10 April 2012

Yeayy, I'M ADORABLE 17 ^.^

Hello fellas ! :)

Hm, sekarang ni susah sikit lah nak update belog buruks ni. Buzy sikit. :'( 

By the wayyyyy, 

2nd April 2012 - MONDAY 

MY BIRTHDAYYYYYYYYY :D
Saya sudah adorable 17 tahun ni ^.^ Dah besar dah kan. Boleh jadi bini orang dah. :B Haha !

Firstly... 
Thanks semua yang wish birthday saya okay ! :'D  






Thanks Shikin ! Kau memang selalu takdo credit sebab asyik buat mobile internet je. Hihik *peace*


From Tashaaa, classmate yang selalu berdebat sape lagi comel antara kiteorang. Huhuk :3


Atie ! My classmate yang menjadi kakiLike tegar dalam fesbuk. Hoho :D

Ni classmate since form 1 lagi ! Tapi masuk form 4 baru sekepala en ^^, Thanks marzuk !


Ni kawan masa zaman join competition F1 dulu. 
Thankyou cuz at least remember my bufday ! 




Thankyou for this and update dekat blog yaa my new classmate - Nawa ! So cute lah :D

And thankyou everyone yang wish dekat inbox facebook ! Sory ada yang tak reply.. Macam yang saya cakapkan, saya agak buzy, online pun jarang. Sory kay.. ^_^
















Thankyou agaaaaaaaain :'D

Second... Ni cerita pasal surprise yang saya dapat. >,<"

Masa tu kan hari Isnin.. So saya ada terfikir nak stayback dekat sekolah, buat homework. Lagipun malas nak balik rumah awal masa tu. 
Tapi tak jadi stayback... Si Shikin dengan Adreanna suruh balik.. =.="
Sya jadi curious nak balik cuz si Shikin ni cakap, " Sya, pegi balik, online ! "
Sya pun jadi curious....kenapa suruh online eh.. Terfikir gak dorang ada buat something ke kat facebook..
So.. Sya pun kemas barang and balik..
Sampai je rumah, dah lah tak terus pergi mandi and tukar baju, Sya terus on laptop and then online..
Terkejut cuz ramain jugak orang yang wish birthday sya dekat FB :')
Tengah syok online tu, tiba-tiba pukul 2 lebih macam tu lah, ada orang ketuk pintu !
Sya pergilah intai sape yang ketuk pintu tu !
Rupanyaaaa.....
My bestfriendsssss semua ada ! :'D
Dorang bawa chocolate cake, cheezy wedges *home made by Yoyai*, ice cream and more ! Siap nyanyi lagu happy birthday lagi masa buka pintu tu !
OH MYYYYY.....


*hadiah*

Terharu.... Rasa macam nak menangis :') 

Tu lah birthday surprise yang Sya takkan lupa.. :') Sayang jugak mereka tu kat itew kannn.. Hihik :3




Thank you Yoyai, Shikin, Tyrah, Adell, Fara, Adreanna and Zaty !! :'D
-CS-

No comments:

Post a Comment