Awesome Followers

Thanks for visiting my silly-billy blog. Thanks a lot for following and reading. Much love from me, Sya ♥

Sunday, 10 June 2012

Another freakin life.

Assalamualaikum and hello everyone ! :)

Yaa, saya tahu saya dah lama menyepi. Thanks sebab rindu dekat saya k. Hihik :P

Masa awal cuti sekolah hari tu, bukan main lagi semangat nak update belog tiap-tiap hari kalau boleh, yelah sebab before this pun buzy dengan sekolah, study, exam, chess tournament, tapi last-last tak de update anything pun. Macam gampang kan. Ehee. Sorry. Buzy -__________-"

Candid by my dad ! Time dinner masa holiday at Pangkor <3 <3

Buzy lah jugak dengan MukaBuku, Twitter, Youtube >,<" Pastu holiday dengan family, window shopping sana sini dengan akak andddd dating dengan Mr.C. Oups !! Shhh, rahsia. Hihik :P Buku sekolah pun saya tak hadap. Sentuh je ada lah. Study pun bila rajin. Okay apa nak jadi lah kan, macam ni nak dapat 10 A ? Haihhh entah lah. =_____="

Harini hari AHAD. Esok ISNIN. Dah mula SEKOLAH. Alaaaaahaiiiiii malasnya ~~~ K start je sekolah dah terbeban dengan folio seni yang tak siap-siap dari dulu. And then project work Add Math yang tak reti nak buat. Lepas tu kena study die hard lagi. Ish, tension -_____-"

K sorry saya tak de niat pun nak type entry ni sebab nak bising-bising pasal hal ni. Yelah orang lain pun sekolah jugak kan. So, welcome back to school ! Heheh. :] 


Okayyy, nanti update lagi. Thanks for reading :]