Awesome Followers

Thanks for visiting my silly-billy blog. Thanks a lot for following and reading. Much love from me, Sya ♥

Sunday, 10 February 2013

Wassabyy lepas rindu !

Ohoii ! Hi ! 
Lama tak update kan. Busy lah, wanita bekerjaya kan. Biasalah, paham-paham lah kan. Hihi *ini semua poyo*

So, 7 February 2013 yang lepas, KAMI - Sya, Shikin, Dylla, Fara, Yaii, Zaty, Chapat. hang out together ! Motif utama ialah nak lepas rindu ! Lama tak lepak sama-sama since habis SPM dulu. So banyak lah gosipnya kan. Hee :3 
Motif utama seterusnya, nak celebrate belated birthday Dylla, Shikin and Zaty ! So, kiteorang pun jolie lah kat Cosmo World ! :D

Enjoy Cosmo World ! Terbaik :D 



Zaty, Shikin, Sya and Dylla ! 
Cake tu sbg hadiah belated birthday korang yang Sya mampu kasi. :3


ze Wassabyy Gang :3

Sya and Shikin ! Kiteorang siap request cuti lagi kat boss nak keluar 7 Feb. Why 7? Cuz wassaby gang 7 orang sahaja :) 

Dah penat kerja, dapat pulak cuti then hang out bersama geng tercinta. Wuhuuuu best sangat sangaaaaaaat ! Aduhh, pening kepala main yang pusing-pusing, tinggi-tinggi, tunggang terbalik, langgar-langgar kereta and roller coaster semua tu. Haha :3 Mula-mula tu memang lah seram ! Terasa jugak lemah semangat, takut ! Kali kedua, ketiga, dah biasa dah. Berani dah weiii :3 Hm baru lah function sikit adrenal gland kita utk stimulate adrenalin hormone kan. Weee biologi :3 

April nanti, Wassaby Gang dh promise nak hang out lagi ! That time nak celebrate birthday Sya and Chapat. Weee tak sabarnya !!! :D 



K latest, I'm happy with my life ! Seriously :) Time to move on. I can be better than my past. But i need some support. :( 
God loves me, when I start to fall down, He sends me an angel to catch me. 
Saat Sya rasa tak mampu nak move on, someone come into my life. UNEXPECTEDLY. Bermula sebagai kawan. Tapi hakikatnya dia buat Sya happy sangat. Sya rasa Sya still boleh move on and lupakan kisah lama, and be better. 
Please God, let him stay by my side, always. Amin :)




Tuesday, 29 January 2013

Birthday Shiikin :D

Hi.
27 January haritu my bestfriend, partner in crime and partner in RSH officially 18 ! Untung lah ada orang buatkan birthday surprise. Wuuu *jealous* :p




SO, happy birthday Shikin Qirazow ! 
One year older, one year prettier and one year wiser ! :D



As a sidekick in Wassabyy Gang
aku harap kau dapat yang terbaik dalam hidup kau. Our journey is still long way to go. So aku harap sangat kau dapat buat pilihan yang terbaik dalam hidup ni. Melangkah ke alam 18 tahun ke atas ni banyak cabaran dan dugaannya. Be wise dear. Sebagai sahabat, itu lah nasihat aku. :')

Kay kay ! My birthday lambat lagi. Hopefully tahun ni pun dapat celebrate my birthday macam tahun-tahun lepas. And hopefully dapat sambut dengan yang my si kerek tersayangs. Ahakss >,<  *gedik* 

K byeee ! 

Thursday, 17 January 2013

New life..

Hi. 
Pernah tak dalam hidup ni kita alami penyesalan yang tak terhingga lah. Hm lebih kurang frust menonggeng lah. Syok kan? Huuu :p

Okay well my new life is better now. K apa plan bila dah single ni? Hm BF baru la weii. Ahaha just kidding, jangan bash I okay :p

Hopefully, everything is gonna be alright ;)


I can move on. CONFIDENTLY. 

Monday, 14 January 2013

Enough.

Hey ! 
Its over. Finally over. I get tired of all this trouble. :|
Sya harap, ni yang terbaik. 
Thanks for everything, 'C'. 
Nothing else to say. Biarlah semuanya tersimpan dalam hati, jiwa dan raga. Hmm. k bye :|




Wednesday, 2 January 2013

2013. End of the..??

Hi dearest !! Hi everyone !!
OHMY..!!! Rindunya ! Hm, terlalu general? K, i miss my blog especially. I miss blogging. I miss freakyjuliet. :'(

Konon Juliet~

Lama gila kan tak update blog buruks ni. Lamaaaaa sangat ! Tengok previous post, pasal trial SPM kan if i'm not mistaken? Harharrrr. Sya dah habis SPM dah pun. Dah mula kerja. And dah mula tahun baru....2013 ! :)

K sebagai artis femes ni, ramai dok tanya soalan sama kalau terjumpa i, asyik-asyik tanya...."Hi Sya, buat apa sekarang?" Harrharrr, artis lah sangat weii ! Kidding ok :p 

Now ni Sya dah tak "tanam anggur" okay. Sya kerja dekat Royal Sporting House in Mid Valley as Customer Service Association. Meh lah datang eh, barang2 Reebok, Puma, Nike, Adidas and more...semua lawa-lawa :p *kesah pulak* hihi :)

Me and Shikin. Bestfriend, Wasabi Gang, partner in crime, CSA in Royal Sporting House. Peace yaw ^^

And then.....apa lagi ek?

Sya tak dapat PLKN. Yahooo!!!!!! 

Oh ya, azam tu-tauzen-ter-teen !!!!

Tak payah nak azam sangat lah kan, takut nanti tak tercapai, dah frust menonggeng kan. Hehe~ Sya pernah alami semua tu. Macam last year, 2012..ah tak mau cite lah ! >,<

2013 ni senang je cite.. Must be better that 2012. Sya nak buka minda ni luas2. Banyak lagi benda kat luar yang Sya tak teroka. Sya nak jadi lagi matang. Tak mau ah bertindak terburu-buru. 
Then sementara tunggu result SPM ni, hm cari duit la weiii. Nanti boleh shopping sakan before start masuk U. Heheh *poyo* :p Saja je kerja, isi masa sikit, boleh carik pengalaman, penat lelas carik duit. Kalau duduk rumah, jadi bibik pastu makan minum tido then badan pun naik. Haduhhhh kan tak best macam tu ! :)



K tak mau cite panjang sangat la. Nanti macam kecoh je kan? Eleyy betol tak? Korang kan suka bash orang Heheh chill :3

Sya rasa pasni Sya nak selalu update belog lah. Tu pun kalau free. Hehe, I WILL UPDATE AGAIN LATER. LIKE SERIOUSLY. WAIT for me <3

PS :- tahun baru ni...Buang lah yang keruh k, ambil yang jernih. Kisah lama jangan dikenang. Kesalahan sama jangan diulang. Simple je kan, :) K bye, TC !