Awesome Followers

Thanks for visiting my silly-billy blog. Thanks a lot for following and reading. Much love from me, Sya ♥

Wednesday, 2 January 2013

2013. End of the..??

Hi dearest !! Hi everyone !!
OHMY..!!! Rindunya ! Hm, terlalu general? K, i miss my blog especially. I miss blogging. I miss freakyjuliet. :'(

Konon Juliet~

Lama gila kan tak update blog buruks ni. Lamaaaaa sangat ! Tengok previous post, pasal trial SPM kan if i'm not mistaken? Harharrrr. Sya dah habis SPM dah pun. Dah mula kerja. And dah mula tahun baru....2013 ! :)

K sebagai artis femes ni, ramai dok tanya soalan sama kalau terjumpa i, asyik-asyik tanya...."Hi Sya, buat apa sekarang?" Harrharrr, artis lah sangat weii ! Kidding ok :p 

Now ni Sya dah tak "tanam anggur" okay. Sya kerja dekat Royal Sporting House in Mid Valley as Customer Service Association. Meh lah datang eh, barang2 Reebok, Puma, Nike, Adidas and more...semua lawa-lawa :p *kesah pulak* hihi :)

Me and Shikin. Bestfriend, Wasabi Gang, partner in crime, CSA in Royal Sporting House. Peace yaw ^^

And then.....apa lagi ek?

Sya tak dapat PLKN. Yahooo!!!!!! 

Oh ya, azam tu-tauzen-ter-teen !!!!

Tak payah nak azam sangat lah kan, takut nanti tak tercapai, dah frust menonggeng kan. Hehe~ Sya pernah alami semua tu. Macam last year, 2012..ah tak mau cite lah ! >,<

2013 ni senang je cite.. Must be better that 2012. Sya nak buka minda ni luas2. Banyak lagi benda kat luar yang Sya tak teroka. Sya nak jadi lagi matang. Tak mau ah bertindak terburu-buru. 
Then sementara tunggu result SPM ni, hm cari duit la weiii. Nanti boleh shopping sakan before start masuk U. Heheh *poyo* :p Saja je kerja, isi masa sikit, boleh carik pengalaman, penat lelas carik duit. Kalau duduk rumah, jadi bibik pastu makan minum tido then badan pun naik. Haduhhhh kan tak best macam tu ! :)



K tak mau cite panjang sangat la. Nanti macam kecoh je kan? Eleyy betol tak? Korang kan suka bash orang Heheh chill :3

Sya rasa pasni Sya nak selalu update belog lah. Tu pun kalau free. Hehe, I WILL UPDATE AGAIN LATER. LIKE SERIOUSLY. WAIT for me <3

PS :- tahun baru ni...Buang lah yang keruh k, ambil yang jernih. Kisah lama jangan dikenang. Kesalahan sama jangan diulang. Simple je kan, :) K bye, TC !



No comments:

Post a Comment