Awesome Followers

Thanks for visiting my silly-billy blog. Thanks a lot for following and reading. Much love from me, Sya ♥

Tuesday, 29 January 2013

Birthday Shiikin :D

Hi.
27 January haritu my bestfriend, partner in crime and partner in RSH officially 18 ! Untung lah ada orang buatkan birthday surprise. Wuuu *jealous* :p




SO, happy birthday Shikin Qirazow ! 
One year older, one year prettier and one year wiser ! :D



As a sidekick in Wassabyy Gang
aku harap kau dapat yang terbaik dalam hidup kau. Our journey is still long way to go. So aku harap sangat kau dapat buat pilihan yang terbaik dalam hidup ni. Melangkah ke alam 18 tahun ke atas ni banyak cabaran dan dugaannya. Be wise dear. Sebagai sahabat, itu lah nasihat aku. :')

Kay kay ! My birthday lambat lagi. Hopefully tahun ni pun dapat celebrate my birthday macam tahun-tahun lepas. And hopefully dapat sambut dengan yang my si kerek tersayangs. Ahakss >,<  *gedik* 

K byeee ! 

1 comment:

  1. a'ah laaa..yg pakai cekak 2 ada mcm wasabi sikit..hewhew ;p

    ReplyDelete