Awesome Followers

Thanks for visiting my silly-billy blog. Thanks a lot for following and reading. Much love from me, Sya ♥

Sunday, 10 February 2013

Wassabyy lepas rindu !

Ohoii ! Hi ! 
Lama tak update kan. Busy lah, wanita bekerjaya kan. Biasalah, paham-paham lah kan. Hihi *ini semua poyo*

So, 7 February 2013 yang lepas, KAMI - Sya, Shikin, Dylla, Fara, Yaii, Zaty, Chapat. hang out together ! Motif utama ialah nak lepas rindu ! Lama tak lepak sama-sama since habis SPM dulu. So banyak lah gosipnya kan. Hee :3 
Motif utama seterusnya, nak celebrate belated birthday Dylla, Shikin and Zaty ! So, kiteorang pun jolie lah kat Cosmo World ! :D

Enjoy Cosmo World ! Terbaik :D 



Zaty, Shikin, Sya and Dylla ! 
Cake tu sbg hadiah belated birthday korang yang Sya mampu kasi. :3


ze Wassabyy Gang :3

Sya and Shikin ! Kiteorang siap request cuti lagi kat boss nak keluar 7 Feb. Why 7? Cuz wassaby gang 7 orang sahaja :) 

Dah penat kerja, dapat pulak cuti then hang out bersama geng tercinta. Wuhuuuu best sangat sangaaaaaaat ! Aduhh, pening kepala main yang pusing-pusing, tinggi-tinggi, tunggang terbalik, langgar-langgar kereta and roller coaster semua tu. Haha :3 Mula-mula tu memang lah seram ! Terasa jugak lemah semangat, takut ! Kali kedua, ketiga, dah biasa dah. Berani dah weiii :3 Hm baru lah function sikit adrenal gland kita utk stimulate adrenalin hormone kan. Weee biologi :3 

April nanti, Wassaby Gang dh promise nak hang out lagi ! That time nak celebrate birthday Sya and Chapat. Weee tak sabarnya !!! :D 



K latest, I'm happy with my life ! Seriously :) Time to move on. I can be better than my past. But i need some support. :( 
God loves me, when I start to fall down, He sends me an angel to catch me. 
Saat Sya rasa tak mampu nak move on, someone come into my life. UNEXPECTEDLY. Bermula sebagai kawan. Tapi hakikatnya dia buat Sya happy sangat. Sya rasa Sya still boleh move on and lupakan kisah lama, and be better. 
Please God, let him stay by my side, always. Amin :)




1 comment: